PERSOONLIJK ADVIES OP AFSTAND
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

Blog

Blijf op de hoogte en laat je inspireren

 • Nieuwe collectie Jacob Cohën is binnen! 25 Sep

  Blog Nieuwe collectie Jacob Cohën is binnen!

  De nieuwste collectie van Jacob Cohën is weer binnen en nu te koop bij XCPT Formale. Jacob Cohën is een van onze best verkochte merken en staat bekend om de fijne en mooie jeans. Ook hebben we een nieuw merk: XPLCT STUDIOS. Lees snel verder!

 • Herfstshoppen op Koopzondag 28 Aug

  Blog Herfstshoppen op Koopzondag

  Zondag 30 augustus is het koopzondag bij XCPT Formale. Aangezien het dit weekend ook herfstachtig weer wordt, is dit een goed moment om alvast te shoppen voor de herfst.

 • Wij zijn gesloten van zondag 26 juli t/m dinsdag 4 augustus 17 Jul

  Blog Wij zijn gesloten van zondag 26 juli t/m dinsdag 4 augustus

  We nemen even de tijd om te relaxen én om op inkoop te gaan. Daarom is de winkel van zondag 26 juli tot en met dinsdag 4 augustus gesloten. De webshop blijft natuurlijk gewoon geopend deze periode.

 • De leukste vaderdag cadeaus 07 Jun

  Blog De leukste vaderdag cadeaus

  Over 2 weken, op zondag 21 juni, is het Vaderdag! Bij XCPT Formale ligt de winkel (én de webshop) vol met leuke cadeaus om te geven. We zetten een aantal leuke vaderdag cadeaus voor je onder elkaar.

 • Nieuwe zomercollectie MC2 Saint Barth 23 Mei

  Blog Nieuwe zomercollectie MC2 Saint Barth

  De zomer komt er weer aan. Dit is al goed te merken aan het heerlijke weer. Bij de zomer hoort natuurlijk een leuke zomercollectie. Bij XCPT Formale hebben we nu de nieuwe zomercollectie van MC2 Saint Barth binnen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.