PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 24 / Nov / 2023

Leuke cadeaus voor de feestdagen

Leuke cadeaus voor de feestdagen

Over een week is het december! De sprankelende feestdagen komen er weer aan. Hiermee begint ook de cadeaustress, want wat ga je dit jaar kopen? Geen zorgen, wij geven je cadeau inspiratie voor mannen. Deze leuke cadeaus zijn zowel online als in onze winkel in Roosendaal te koop.

Aluminium pasjeshouder van Ögon Design

Deze prachtige pasjes- en creditcardhouder van het merk Ögon Design is een echte eyecatcher. Het is gemaakt van aluminium, bestand tegen skimmers en waterbestendig. Er passen 10 pasjes in. We verkopen deze houders in verschillende mooie kleuren. 

Pasjeshouder

Boxers van Polo Ralph Lauren

Van Polo Ralph Lauren hebben we prachtige 2-packs en 3-packs met boxers liggen. Hier zit ook een gezellig exemplaar tussen met de beroemde Polo Bear erop.

boxers Polo Bear

Een mooie rugzak van Rains

Met een waterdichte rugzak van Rains kun je hip en met droge spullen op pad. We hebben deze ook in een kleinere uitvoering!

Rains rugzak

Winterse ski sweater van MC2 Saint Barth

Een stoere en winterse ski sweater voor de koudere dagen.

ski sweater

Heerlijke winter accessoires

Het is weer kouder aan het worden, waardoor een warme muts van Armani of een gave Polo Bear sjaal goed van pas komen. Wil je iets geven wat de ontvanger langer door kan dragen? Dan is onze tip een klassieke cap van Polo Ralph Lauren.

Sjaal Polo Bear

Zwemshort waar je blij van wordt

Ken je iemand die heerlijk naar de zon vliegt deze winter? Dan steelt hij sowieso de show in onze vrolijke kerst zwemshort met teckels of in dit knalroze exemplaar.

zwemshort roze

Voor de Italiaanse liefhebber

Zoek je iets voor een Italië liefhebber? Dan is deze Italiaanse giftset van Carlo Lanza perfect. Hierin zitten twee paar sokken van katoen en een tube Marvis tandpasta in. Je kunt bij ons natuurlijk ook losse sokken van Carlo Lanza kopen.

Carlo Lanza giftset

Donkerblauwe polo longsleeve van Jacob Cohën

Wil je iemand extra verwennen? Dan hebben we als cadeautip deze prachtige donkerblauwe polo met lange mouw van Jacob Cohën voor je.

Polo longsleeve Jacob Cohën

Cadeaubon

Vind je het moeilijk om iets uit te kiezen voor iemand anders en laat je het diegene liever zelf uitzoeken? Geef dan een cadeaubon van XCPT!

Extra lang shopweekend: koopzondag

Dit weekend is het een extra lang shopweekend. We zijn namelijk ook op zondag geopend. Vrijdag zijn we tot 20 uur open, zaterdag van 10 tot 5 en zondag van 1 tot 5.

Cadeaus voor de feestdagen bij XCPT Formale

Al deze cadeaus vind je in onze winkel in Roosendaal en in onze webshop. We hebben naast deze producten natuurlijk nog veel meer mooie cadeaus. Kom gezellig langs om je wensen te bespreken. Bestel je liever online? Dan mag je ons altijd bellen of appen voor advies. Wij verzenden gratis vanaf 50 euro.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »