PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 24 / Aug / 2023

Eerste new arrivals AlphaTauri kleding binnen

Eerste new arrivals AlphaTauri kleding binnen

We verkopen nu een mooi, nieuw merk met een Formule 1 tintje: AlphaTauri. Dit merk vindt zijn oorsprong bij Red Bull. De producten van AlphaTauri zijn clean, sportief en stijlvol en verwijzen naar het Formule 1 racing team. Je vindt de eerste nieuwe items van AlphaTauri nu in onze winkel in Roosendaal en natuurlijk in onze webshop.

Sportief en stijlvol: een dynamische collectie

Het opkomende kledingmerk AlphaTauri combineert naar eigen zeggen de nieuwste technologieën op het gebied van kleding met tijdloze elegantie. Van mooie winterjassen tot comfortabele sweaters, AlphaTauri is veelzijdig zonder af te doen aan kwaliteit. De unieke ontwerpen zijn geïnspireerd op de snelheid en precisie van de Formule 1, wat resulteert in dynamische kleding. Het merk maakt kleding op een duurzame manier, wat betekent dat je niet alleen in stijl loopt, maar ook een positieve impact hebt op de planeet.

Leuke verrassing voor eerste 15 klanten

Omdat we jou AlphaTauri graag laten ontdekken, hebben we nu een mooie actie. De eerste 15 klanten krijgen bij besteding vanaf 250 euro aan AlphaTauri items een hele leuke verrassing! Aanstaande zondag is het niet alleen Formule 1 in Zandvoort, maar ook koopzondag. We zijn die dag geopend van 13 tot 17 uur. Kom dus dit hele weekend langs om kennis te maken met dit hippe merk.

AlphaTauri online bestellen

Loop bij ons binnen of neem online een kijkje en ontdek de eerste new arrivals van AlphaTauri. We krijgen in de loop van de komende weken nog meer nieuwe items binnen. Naast AlphaTauri kleding verkopen we natuurlijk ook andere mooie merken, zoals Polo Ralph Lauren, Emporio Armani en Jacob Cohën. 

alphatauri

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »