PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 07 / Mar / 2024

Nieuwe collectie Jacob Cohën binnen

Nieuwe collectie Jacob Cohën binnen

De nieuwste collectie van Jacob Cohën is weer binnen en nu te koop bij XCPT Formale. Jacob Cohën is niet voor niets zo populair. De mooie Jacob Cohën jeans staan erom bekend dat als je ze eenmaal gedragen hebt, je niets anders meer wilt. Naast spijkerbroeken hebben we nog meer producten binnen van dit Italiaanse merk.

Jacob Cohën jeans

Jacob Cohën maakt prachtige, comfortabele jeans van hoge kwaliteit. Het merk bestaat al sinds de jaren ‘80. Een Jacob Cohën broek staat bekend om de perfecte pasvorm, het comfort en de afgewerkte details. De modellen hebben een slim fit pasvorm, zodat de broeken goed aansluiten. Of je nu een klassieke spijkerbroek, kaki chino of grijze jeans zoekt, je vindt het allemaal in ons assortiment.

Andere producten 

Naast jeans hebben we van het merk ook andere items binnen, zoals Jacob Cohën polo’s met lange en korte mouwen, truien, sneakers, t- shirts en bermuda’s. De witte sneaker en lichtblauwe sneaker zijn perfect voor het voorjaar en de zomer. Combineer dit met een mooi denim jasje of een leuke polo

sneakers Jacob Cohen

Jacob Cohën heren kopen bij XCPT Formale

We hebben veel nieuwe items al binnen, maar er komt nog meer aan. Nieuwsgierig naar onze nieuwe collectie van Jacob Cohën? Kom dan langs in onze winkel aan de Nieuwe Markt in Roosendaal. Neem je liever eerst online een kijkje? In onze webshop vind je al een groot deel van de nieuwe collectie. 

Jacob Cohen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »