PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 22 / Feb / 2023

Op inkoop bij Polo Ralph Lauren in Parijs

Op inkoop bij Polo Ralph Lauren in Parijs

Afgelopen maand zijn we onder andere op inkoop geweest bij Polo Ralph Lauren. Geen straf, want de inkoop locatie is in hartje Parijs. We geven je een sneak peek van de inkoop én de collectie.

Twee keer per jaar gaan we voor de winkel op inkoop in Parijs voor Polo Ralph Lauren. Soms betekent dit op en neer reizen voor één dag, maar soms wordt er ook een overnachting aan vastgeplakt. Reizen naar Parijs doen we met de Thalys. We hebben nu inkoop gedaan voor Herfst en Winter 2023/2024. Erg toepasselijk, want in Parijs was het 8 graden. Er scheen gelukkig wel een lekker zonnetje. We hebben de hele middag de tijd gehad om de geweldige collectie voor komend seizoen te bekijken. Het is erg lastig om uit zoveel leuke items te kiezen welke we gaan inkopen voor onze klanten.

inkoop polo ralph lauren

Sneak peek herfst en winter 2023/2024 

De kleuren blauw en groen kwamen veel terug, net als vintage items. Natuurlijk heerlijk gecombineerd met winterse stoffen zoals fleece, corduroy en wol. Naast fashion items, zoals een mooie hoodie met meerdere opvallende kleuren, hebben we zoals elk jaar ook weer fijne basics ingekocht. Denk aan de klassieke caps, sweaters, coltruien, overhemden, shirts en underwear in mooie basiskleuren.

Inspiratie opdoen

Een wereldstad als Parijs is natuurlijk ook perfect om inspiratie op te doen. Lopend door de hippe en authentieke wijken zie je aan de etalages en mensen die er rondlopen wat de trends zijn en gaan worden. Al deze verschillende stijlen brengen je op leuke ideeën voor komende collecties.

Canal St Martin

Over Polo Ralph Lauren 

Ralph Lauren is een Amerikaanse modeontwerper. Zijn merk Ralph Lauren is bekend over de hele wereld. Ralph Lauren is opgericht in 1967. Het merk ontstond met het uitbrengen van kleurrijke en hippe dassen waarna in 1968 de heren kledinglijn Polo werd gelanceerd. Deze lijn stond bekend om de verfijnde stijl. De mix van klassiek Engels en traditioneel Amerikaans was hier goed in terug te zien.  

Nog steeds kun je Polo Ralph Lauren herkennen aan deze stijl. De kleding van Polo is redelijk basic en kan hierdoor worden gedragen naar elke gelegenheid. Dat maakt het juist zo populair. De trendy kleuren maken de collectie erg vrolijk. Polo Ralph Lauren heeft ook nog andere producten, zoals accessoires, ondergoed en geuren.

Polo Ralph Lauren kopen bij XCPT

Zowel in onze winkel aan de Nieuwe Markt in Roosendaal als in onze webshop vind je elk seizoen mooie producten van Polo Ralph Lauren. Op de collectie die we deze maand hebben ingekocht moet je nog even wachten tot het najaar, maar ook nu vind je bij ons genoeg leuke items van Polo Ralph Lauren. Van de nieuwe collectie voor de lente hebben we overhemden, kleurrijke polo’s, caps, jacks en bodywarmers binnen. En er komt natuurlijk ook nog een geweldige zomercollectie aan!

Zien we je snel?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »