PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 15 / Dec / 2018

Xmas Special bij XCPT Formale

Xmas Special bij XCPT Formale

De feestdagen komen er weer aan, een mooi moment om te geven! Daarom hebben we bij XCPT Formale nu een mooie Xmas Special voor onze klanten. Benieuwd naar deze verrassing? Lees dan snel verder!

Sale op Bomboogie winterjacks

Kerst is een tijd van geven! Daarbij is het ook een erg koude tijd. Daarom is onze Xmas Special van dit jaar 30% korting op de nieuwste winterjacks van Bomboogie! Je hoort het goed: sale op new arrivals. Kom daarom snel naar onze winkel om de heerlijke winterjassen van Bomboogie te passen. De jacks van dit mooie merk zijn gemaakt van hoge kwaliteit. De stoere modellen zijn er in verschillende kleuren en zijn stuk voor stuk lekker warm, comfortabel en beschermend. Tip: let er bij het passen van een winterjas op dat je een trui aandoet die je vaak draagt. Als je iets duns onder een jack draagt tijdens het passen, geeft dit een vertekend beeld.

Leuke kerstcadeaus om te geven

Wil je liever iets voor iemand anders kopen voor de Kerst? Dan kan dit natuurlijk ook bij ons in de winkel! We hebben genoeg leuke cadeaus om te geven voor de feestdagen. Wat dacht je van een leuke boxer van PFM Underwear? Of mooie kerstsokken van Carlo Lanza? Ook verkopen we lekkere warme handschoenen van Pearlwood en mooie leren riemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een cadeaubon te kopen van XCPT Formale met hierop een zelfgekozen bedrag. Hiermee kan de ontvanger zelf iets moois uit komen zoeken! Nieuwsgierig naar andere leuke items die je bij ons kunt kopen als kerstcadeautje? Kom dan naar onze winkel op de Nieuwe Markt waar wij je onder het genot van een drankje graag helpen met het uitzoeken van een origineel en leuk kerstcadeau.

Kijkje nemen in onze webshop

Vind je het te koud om naar de winkel te komen? Neem dan ook eens een kijkje in onze webshop. Hier vind je genoeg leuke items voor jezelf of voor iemand anders! Ook kun je hier andere blogs terugvinden over mooie merken die wij verkopen. Denk aan Emporio Armani, Polo Ralph Lauren, MA.STRUM, John Miller en nog veel meer gave merken.

Etalage

Xmas etalage.

Special

Xmas Special.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »