PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 06 / Jun / 2018

XCPT Proudly Presents... Emporio Armani

XCPT Proudly Presents... Emporio Armani

Wij zijn er trots op dat wij als mooie mannenmodezaak het merk Emporio Armani nieuw in ons assortiment hebben. En wat is er een geweldige eerste collectie binnen van dit merk. Dat wij vanaf nu ook Emporio Armani verkopen, vieren wij aanstaande vrijdag in de winkel met een Italian Shopping Experience.

Italian Shopping Experience

Aanstaande vrijdag, op 8 juni, vieren wij in de winkel dat er voor het eerst een mooie collectie van Emporio Armani binnen is. Dit onder het mom van een Italian Shopping Experience. Kom kennis maken met Emporio Armani en bekijk de nieuwe collectie onder het genot van een Italiaans drankje en hapje. Ook zal DJ Maui Italiaanse muziek draaien. Save the date! Naast dit gezellige event is er het hele weekend 10% korting op de gehele zomercollectie. Bij een feestje hoort namelijk een cadeautje!

Over Emporio Armani

Emporio Armani is een nieuwe lijn die is ontstaan uit Armani Jeans en Armani Collezioni. Armani Collezioni en Armani Jeans zijn opgegaan in de drie huidige merken van Armani die er nu nog zijn: Giorgio Armani, Emporio Armani en A|X Armani Exchange. Emporio Armani onderscheidt zich van de andere merken omdat het iets meer is gericht op jongeren en omdat het een wat sportievere stijl heeft. Het is de perfecte combinatie van stijlvol en casual. Ook is het iets minder prijzig dan Giorgio Armani. Kleding van Emporio Armani valt mooi slank, maar niet te strak. Je kunt rekenen op een mooie pasvorm en een geweldige kwaliteit. Giorgio Armani is de ontwerper achter Emporio Armani. Het merk is populair over heel de wereld en staat bekend om de stijlvolle en exclusieve collecties.

Emporio Armani te koop bij XCPT Formale

Kom voor een mooi item van Emporio Armani dus snel langs in onze winkel. We verkopen onder andere t-shirts, sweaters, jeans en 5 pocket cotton, linnen shirts, jacks, pullovers en een mooi basic kostuum van dit merk. Naast Emporio Armani verkopen wij ook nog andere mooie Italiaanse merken in de winkel. Heb je geen tijd om naar de winkel te komen? Vanaf morgen staat een deel van de collectie van Emporio Armani ook op onze webshop!

Armani

T-shirt uit de nieuwe collectie van Emporio Armani

Armani

Sweater en vest navy.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »