PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 17 / Jul / 2020

Wij zijn gesloten van zondag 26 juli t/m dinsdag 4 augustus

Wij zijn gesloten van zondag 26 juli t/m dinsdag 4 augustus

We nemen even de tijd om te relaxen én om op inkoop te gaan. Daarom is de winkel van zondag 26 juli tot en met dinsdag 4 augustus gesloten. De webshop blijft natuurlijk gewoon geopend deze periode.

Bijzondere inkoop

We gaan deze zomer al op inkoop voor Voorjaar/Zomer 2021. Dit is anders dan gebruikelijk door alle omstandigheden. Dit maakt het echter niet minder leuk, op inkoop gaan is altijd een feestje. In de agenda staan onder andere Polo Ralph Lauren, Emporio Armani, Jacob Cohën en een paar nieuwe bijzondere labels. 

Zomershoppen

Kom voor 26 juli nog lekker zomershoppen bij XCPT. Denk aan mooie t-shirts, polo’s, bermuda’s en zwemshorts. We hebben onder andere een gave en kleurrijke zomercollectie van MC2 Saint Barth in de winkel hangen. Hier hebben we ook een leuke blog over geschreven. Ook zijn de basis t-shirts en polo’s van Polo Ralph Lauren aangevuld.

Polo Ralph Lauren underwearPolo Ralph Lauren underwear 2

Polo Ralph Lauren Underwear

Sale op geselecteerde items

Je kunt bij ons altijd terecht voor nieuwe collectie. Nieuw in onze collectie is bijvoorbeeld Polo Ralph Lauren Underwear. Je vindt deze nieuwe lijn in onze winkel en in de webshop. Naast nieuwe collectie hebben we op dit moment ook leuke geselecteerde items met sale! 

Wat als ik tijdens de vakantie iets nodig heb?

Wil je toch graag shoppen in de weken dat we gesloten zijn? Dan ben je altijd welkom in onze webshop. Deze is gewoon open als de winkel gesloten is. In de webshop kun je 24/7 shoppen. Als je iets bestelt in onze webshop, is de verzending gratis.

Wij wensen jullie een hele fijne én gezonde zomer toe! 

Gratis verzending

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »