PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 16 / Mar / 2019

We love Finamore

We love Finamore

De nieuwe collectie in de winkel is weer uitgebreid met een mooi merk dat we toch al een aantal jaren verkopen. Finamore staat bekend om de luxe overhemden en handgemaakte details. We laten je kennismaken met dit prachtige Italiaanse merk.

Wat is Finamore?

Laten we beginnen met de geschiedenis van Finamore. Het merk is in 1925 opgezet door Caroline Finamore in Napels. Voor een kleine groep klanten maakte zij overhemden van hoge kwaliteit. Vier generaties later wordt Finamore nog steeds door de familie gerund. De Napolitaanse overhemden worden gemaakt van mooie stoffen, waardoor de shirts van hoge kwaliteit zijn. Het is een mooie mix van klassieke en moderne ontwerpen. Alle details, zoals de manchetten en de kraag, worden met de hand gemaakt.

Casual en zakelijk

Finamore heeft voor ieder wat wils, van mooie zakelijke overhemden tot casual shirts. De overhemden voelen soepel aan en vallen mooi. Ondanks dat Finamore al bijna 100 jaar bestaat, is het merk continu bezig met innovatie. In de winkel hebben we nu een mooie collectie van Finamore binnengekregen, zowel nette shirts als wat meer casual exemplaren. We hebben effen overhemden in de collectie maar er is ook genoeg keuze uit leuke prints.

Finamore bij XCPT Formale

Ben je geïnteresseerd in dit Italiaanse merk? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in de winkel. De nieuwe collectie van deze stijlvolle shirts is sinds deze week binnen. Heb je toch liever een overhemd van een ander mooi merk dat we verkopen, zoals Polo Ralph Lauren? Neem dan ook eens een kijkje in onze webshop. Hier staat nog een aantal overhemden op. Voor de nieuwe collectie moet je nog even geduld hebben! 

Finamore shirtsFinamore shirts

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »