PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 02 / Apr / 2021

Unieke collectie: zelfontworpen colberts en gilets door XCPT!

Unieke collectie: zelfontworpen colberts en gilets door XCPT!

Wij hebben heel leuk nieuws op Goede Vrijdag! XCPT heeft zijn eigen collectie colberts en gilets ontworpen. Met deze unieke colberts en gilets, die nergens anders te krijgen zijn, zie je er altijd op je paasbest uit. Deze items zijn uiteraard van de fantastische kwaliteit die je van ons gewend bent.

Samenwerking

XCPT werkt voor deze collectie samen met de grootste fabrikant van Europa op het gebied van maatwerk. Met een Franse, Italiaanse en Engelse invloed ontwerpt deze fabrikant producten volgens de laatste trends, met de juiste fit en van hoogwaardige kwaliteit. De vakkennis van deze fabrikant en onze eigen visie hebben tot een geweldige samenwerking geleid. De modellen van de colberts en gilets die wij hebben gekozen, zijn ontworpen door Alberto Caruso. 

Zelf samengestelde items

Wij hebben uit verschillende modellen de mooiste stuks gekozen. Hiervan hebben wij de stoffen, de knoopjes, de voering én de stiksels zelf uitgezocht, om voor onze klanten de meest unieke en stijlvolle collectie te creëren. Leuk om te weten: alle details zijn handgemaakt. We zijn er trots op dat we onze klanten nu producten kunnen aanbieden die we zelf hebben samengesteld. 

Bekijk onze unieke collectie in de winkel

Op dit moment bestaat de collectie uit 4 verschillende colberts en 2 soorten gilets. Wie weet komen hier nog meer unieke stuks bij in de toekomst. Nieuwsgierig geworden? We hebben hieronder alvast een voorproefje geplaatst. Kom voor de volledige collectie naar onze winkel in Roosendaal. Maak een afspraak en kom een kijkje nemen! Binnenkort wordt deze unieke collectie ook in onze webshop geplaatst. Zien we je snel?

Zelf ontworpen colberts Zelfgemaakte colberts

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »