PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 21 / Jun / 2019

Summer Sale vs. New Arrivals

Summer Sale vs. New Arrivals

Veel winkels hebben een duidelijke scheiding tussen de sale en de New Arrivals. De nieuwe collectie komt vaak op een ander moment dan de start van de sale. Bij XCPT Formale pakken we dit helemaal anders aan.

Constant nieuwe collectie

Winkelen 2019 houdt bij ons in dat er constant wisselende collecties te vinden zijn in de winkel. Er is altijd een nieuwe lijn in store. Dit combineren we met erg aantrekkelijke SummerSale. Je kunt bij ons dus tegelijk met het bewonderen van New Arrivals ook kijken of er voor jou nog iets bij zit in de sale. Of je dus op zoek bent naar een zomerse outfit of juist naar alvast iets leuks voor het najaar, we hebben het allemaal in de winkel!

New Arrivals

Qua New Arrivals hebben we mooie nieuwe items binnen van onder andere MA.STRUM, John Miller, Altea en Xacus. Deze New Arrivals komen het hele jaar door binnen. Hierdoor raak je nooit uitgekeken, bij elk bezoek liggen er nieuwe items om te bewonderen. Natuurlijk hebben we ook nog de webshop, waar je 24/7 op kunt shoppen.

Koopavond bij XCPT Formale

Elke vrijdagavond is het koopavond in de binnenstad van Roosendaal en zo ook bij ons in de winkel. Tot 21.00 uur kun je onder een ontspannen sfeer komen winkelen. Zien we je dit weekend?

Sale 1Sale 2

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »