PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 28 / Feb / 2020

Suit up met Corneliani en Nino Danieli!

Suit up met Corneliani en Nino Danieli!

Bij XCPT Formale verkopen we exclusieve italiaanse kostuums voor mannen van merken als Corneliani en Nino Danieli. Op dit moment zijn we druk bezig met de inkoop van deze merken. Naast kostuums komen er ook mooie colberts en andere gave items binnen. Kom snel langs in onze winkel voor de nieuwe collectie!

Corneliani

Nieuwe collectie Corneliani.

Italiaans tintje

We kopen voornamelijk Italiaanse merken in onze winkel. Italiaanse mode is stijlvol, verfijnd, van hoge kwaliteit en heeft een goede pasvorm. We verkopen verschillende merken uit Italië, zoals Corneliani, Nino Danieli, Emporio Armani, Finamore en Jacob Cohën. Dit stralen we ook uit, onze naam is deels Italiaans en de Italiaanse vlag is terug te vinden in ons logo.

Corneliani kostuums

Corneliani is een familiebedrijf uit Italië. Het bestaat al ruim 90 jaar. Corneliani wordt op dit moment verkocht in meer dan 70 landen wereldwijd. Het merk staat bekend om de mooie kostuums voor heren. Corneliani staat voor kwaliteit en vakmanschap. Je herkent het aan het oog voor detail, de nette afwerking en de perfecte pasvorm. Voor een business look kies je voor Corneliani. We hebben een ruim assortiment aan Corneliani kostuums in de winkel.

Pakken Corneliani

Pakken van Nino Danieli

Nino Danieli is een dochtermerk van Corneliani. Het is net als Corneliani een succesvol merk dat pakken van hoge kwaliteit maakt. Nino Danieli richt zich op young professionals met oog voor kwaliteit. Het merk staat voor vakmanschap gecombineerd met moderne technologie. Ook van Nino Danieli hebben we dit jaar weer mooie kostuums en colberts ingekocht.

Exclusieve kostuums kopen bij XCPT Formale

Als je houdt van een zakelijke kledingstijl, dan hebben we een exclusief aanbod van mooie pakken voor je, onder andere van Corneliani en Nino Danieli. Alle kostuums zijn van hoge kwaliteit. De nieuwe collectie komt weer binnen. Kom dus snel een kijkje nemen in de winkel of kijk eens in onze webshop voor andere producten, zoals truien, polo’s en overhemden, van mooie Italiaanse merken.

Inkoop Corneliani

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »