PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 06 / Feb / 2018

Scoor nu snel nog een heerlijke winterjas van Bomboogie

Scoor nu snel nog een heerlijke winterjas van Bomboogie

Het wordt de komende tijd weer erg koud, het einde van de winter is helaas nog lang niet in zicht. We kunnen onze warmste winterjas voorlopig nog even blijven dragen. Dit koude weer is natuurlijk ook een geweldig excuus om een nieuwe fijne winterjas aan te schaffen nu het nog kan. Dat komt goed uit, aangezien wij nog hele gave winterjassen voor heren van Bomboogie in de winkel hebben hangen tegen een leuke prijs.

Winterjas

Waar moet je op letten bij het kopen van een winterjas?

Wij hebben in de winkel nog een aantal leuke winterjassen, maar je vraagt je misschien af: welke jas past bij mij? Er zijn een paar dingen waar je op kunt letten. Het is bijvoorbeeld handig om tijdens het shoppen een trui aan te doen die je vaak draagt. Als je winterjassen gaat passen met alleen een shirt aan, geeft dit een vertekend beeld. Een winterjas moet natuurlijk ook met een dikke trui eronder comfortabel zitten. Bedenk ook goed wat voor soort kleding je het meeste draagt. Over bijvoorbeeld een net pak staat de ene winterjas mooier dan de andere. Besef ook dat een goede winterjas prijzig kan zijn. Het is een investering, aangezien je je jas vrijwel elke dag draagt. Het is het eerste dat mensen zien. Daarom is het fijn dat je bij ons nu je Bomboogie jas kunt kopen in de sale. Buiten deze tips helpen wij je natuurlijk ook in de winkel, waardoor je nooit met de verkeerde jas de deur uit zal gaan.

Over Bomboogie

Bomboogie is een geliefd merk in onze winkel. Het is een Italiaans kledingmerk dat voornamelijk is gespecialiseerd in jassen van hoge kwaliteit. Bomboogie heeft jassen in veel modellen en verschillende kleuren. De winterjassen zijn stuk voor stuk heerlijk warm, comfortabel en beschermend. De naam Bomboogie komt van een militair vliegtuig van de Verenigde Staten uit de Tweede Wereldoorlog, wat je zeker terugziet aan de stijl van dit merk. In Europa zijn er meerdere winkels die het merk Bomboogie verkopen en we zijn er trots op dat wij er daar één van zijn.

De laatste winterstuks in de sale

Kom nog snel bij ons shoppen voor de leukste winteraanbiedingen. Zo krijg je op alle winterjassen van Bomboogie die nog in de winkel hangen 25% korting. Op de allerlaatste winterstuks in de winkel, uitgezonderd van de jassen, krijg je nu maar liefst 50% korting! Mocht je niet kunnen slagen voor een winterjas, dan verkopen wij natuurlijk ook nog andere leuke winterkleding in de sale. Kijk bijvoorbeeld eens op onze webshop voor de laatste pulls en sweaters. Ben jij helemaal klaar met alle winterkleding? Niet getreurd, de komende tijd komen er wekelijks nieuwe spring items binnen in onze winkel. Sterker nog, de eerste arrivals voor het voorjaar zijn al binnen. Denk aan kleding van mooie merken zoals onder andere Don The Fuller, Polo Ralph Lauren, Black and Gold Antwerp en Re-hash. De lente begint bij ons in de winkel dus al lekker vroeg.

BGBG

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »