PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 13 / Sep / 2018

Roosendaal in ontwikkeling

Roosendaal in ontwikkeling

Onze stad is enorm in beweging. Er wordt heel veel gewerkt aan de stad om Roosendaal actueel te maken en te houden. Dit gebeurt op verschillende manieren. Lees hieronder verder hoe!

Een betere bereikbaarheid

Er wordt hard gewerkt om het centrum van Roosendaal beter bereikbaar te maken. Dit heb je vast al wel gemerkt aan de vele omleidingen en wegwerkzaamheden. Op korte termijn kan dit soms lastig zijn, maar het is voor een goed doel. De stad is straks nog beter bereikbaar! Onze winkel is ondanks alle werkzaamheden ook nog steeds goed bereikbaar. Lukt het je niet om in de stad te komen met de auto? Dan is het ook eens goed om lekker de fiets te pakken of om te gaan wandelen. 

Spaarprogramma ROOS24

Op 1 september is het spaarprogramma van ROOS24 gelanceerd op de Nieuwe Markt. Aan dit spaarprogramma doen verschillende winkels in Roosendaal mee. Met de Roospas die je krijgt als je gebruik wil maken van het spaarprogramma kun je punten sparen bij 53 deelnemende ondernemers. Met deze punten kun je sparen voor een cadeautje of voor korting op parkeren. Ook maak je kans op extra prijzen. Online kun je de pas registreren en je puntensaldo bijhouden. XCPT Formale doet ook mee aan het ROOS24 spaarprogramma! Met dit spaarprogramma is shoppen nog leuker!

Roosendaal 750 jaar

Iets wat bijna niemand is ontgaan, is dat Roosendaal dit jaar 750 jaar bestaat! Daarom is er deze maand en eigenlijk al het hele jaar genoeg te doen in de binnenstad, voor jong en voor oud. Denk bijvoorbeeld aan de feestweek die volgende week vrijdag van start gaat met onder andere het Rooskleurig Festival, de stadsbrunch en Roosendaal, One World. Genoeg te doen in hartje Roosendaal dus! 

Fashion Day

Kun je niet wachten tot volgend weekend en wil je graag dit weekend al iets leuks doen in de binnenstad? Kom dan aanstaande zondag naar Fashion Day! Tijdens deze koopzondag zullen verschillende ondernemers, inclusief XCPT Formale, de nieuwste herfstcollectie showen op een MegaCatwalk op de Nieuwe Markt! Ook staan er in het centrum Living Dolls van verschillende winkels die producten tonen en uitdelen. 

Shoppen, feesten en genieten doe je in Roosendaal!

RoosendaalMarcel

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »