PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 23 / Jul / 2019

Op inkoop voor Polo Ralph Lauren in Parijs

Op inkoop voor Polo Ralph Lauren in Parijs

Parijs! De stad van de liefde, en van Polo Ralph Lauren… Twee keer per jaar gaan we voor de winkel op inkoop in Parijs voor Polo Ralph Lauren. Een super leuke ervaring die we graag met jullie delen.

Overnachten in Parijs

Afgelopen zondag vertrok Marcel naar Parijs om op inkoop te gaan. Soms betekent dit op en neer reizen voor één dag, maar soms wordt er ook een overnachting aan vastgeplakt. Overnachten doen we altijd bij onze vaste stek: A Room In Paris. Deze geweldige B&B ligt in hartje Parijs en heeft een authentieke uitstraling. Bij deze overnachting boeken we altijd een heerlijk vers ontbijt. Reizen naar Parijs doen we met de Thalys. Als je de Thalys ruim van tevoren boekt, hoeft dit zeker niet duur te zijn.

A room in Paris 1A room in Paris 2

A Room In Paris.

Onze favorieten om te eten

Het doen van de inkoop duurt ongeveer een halve dag. Er is dus altijd nog genoeg tijd over om Parijs te bewonderen. Ondanks dat we hier al vaak zijn geweest, blijft het een geweldige stad. Een van onze favorieten is Café RUC bij Palais Royal. Bij deze brasserie kun je een wijntje (of twee) drinken en een lekker hapje eten. Hier gaan we vrijwel elke keer als we in Parijs zijn iets eten. Ook hebben we een nieuw Italiaans eettentje ontdekt dat net is geopend: Doppio. Dit ligt in het 10e arrondissement.

Kunst

Kunstwerk bij metrostation Palais Royal.

De hippe wijk Le Marais

Een andere fijne spot in Parijs is Le Marais. Deze hippe en opkomende wijk is nog niet overspoeld door toeristen. Je vindt hier erg veel leuke winkeltjes, eettentjes en barretjes. Je loopt hier met gemak naartoe vanuit A Room In Paris. Een wandeling door Jardin du Luxembourg mag ook zeker niet ontbreken tijdens een tripje naar deze hippe stad. 

Parijs

Nieuwe collectie Polo Ralph Lauren bij XCPT Formale

De nieuwe collectie die de afgelopen dagen in Parijs is ingekocht voor Polo Ralph Lauren kun je in het voorjaar weer in de winkel vinden. Het gaat om een totaalcollectie voor Voorjaar/Zomer 2020. Denk aan jacks, t-shirts, colberts, polo’s, sports- en swimwear, cotton-stretch enzovoorts. Maar voor deze collectie binnen is, komt natuurlijk eerst de nieuwe collectie voor het najaar binnen van Polo Ralph Lauren. Hier hebben we zelfs al een deel van in de winkel liggen nu. Ook gaan we vanaf november Underwear van Polo Ralph Lauren verkopen! Items van dit merk en andere mooie merken kun je ook vinden in onze webshop

Polo Ralph Lauren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »