PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 05 / Sep / 2021

Op dinsdag weer geopend

Op dinsdag weer geopend

De vakantie is voorbij en de inkoop zit er weer op. Vanaf komende week zijn we ook op dinsdag weer geopend. We vertellen je graag over de eerste new arrivals van de herfstcollectie die je nu kunt bewonderen in de winkel (en een greep in de webshop).

Herfstsferen

Het is misschien nog vroeg om te denken aan herfstkleding gezien het mooie weer, maar toch zijn wij in de winkel al deels in de herfstsferen. Denk aan warme kleuren, mooie materialen, sweaters, pullovers, jeans, overhemden en winterjassen. Er hangt al een deel in de winkel en de komende periode komen er wekelijks nieuwe items binnen. Volg ons op Instagram om het in de gaten te houden. Of WhatsApp ons bij vragen.

winkel2 winkel3

Inkoop zomer 2022

Het klinkt nog ver weg, maar in de vakantie hebben we alweer inkoop gedaan voor de zomer van 2022. Zo hebben we weer prachtige polo’s, bermuda’s en andere zomerse items ingekocht van merken als Polo Ralph Lauren, Emporio Armani, Jacob Cohën, Corneliani, John Miller, Reign en Zanieri.

Nieuwe merken

Voor volgende zomer hebben we ook een aantal nieuwe merken ingekocht. We hebben van mooie Italiaanse merken schoenen, colberts en broeken ingekocht. Nieuwsgierig geworden? De broeken komen over een maandje al binnen! De rest verwachten we in het voorjaar.

Ook op dinsdag weer open

Zoals we eerder al zeiden, gaan we ook weer open op de dinsdagen. Een extra dag dus om te komen genieten van al het moois. Shop je liever op je telefoon of achter je pc, dan kan dit natuurlijk 24/7 in onze webshop.

Zien we je snel? 

winkel1

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »