PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 15 / Aug / 2019

Online shop-in-shop Polo Ralph Lauren

Online shop-in-shop Polo Ralph Lauren

Omdat Polo Ralph Lauren voor ons een belangrijk en geliefd merk is, hebben we hier op de webshop een shop-in-shop van gemaakt. Op deze manier kun je de complete ingekochte collectie van Polo Ralph Lauren altijd vinden op onze webshop en uiteraard ook in de winkel.

Complete ingekochte collectie Polo Ralph Lauren

Een tijdje terug maakten we een blog over Polo Ralph Lauren. Hierin kon je lezen waar het merk voor staat en wat de geschiedenis hierachter is. Ook zijn we vorige maand op inkoop geweest voor Polo Ralph Lauren in Parijs. Door de hoge kwaliteit, de leuke kleurtjes en de sportieve look is het merk erg geliefd bij onze klanten. Een aparte shop-in-shop op onze webshop was dan ook een logische stap. Op deze manier is de complete ingekochte collectie te bekijken en bestellen via onze website. Alle items, van polo’s tot caps tot truien, zijn in deze shop geplaatst.

Combinatie fysieke winkel en online

Op deze manier maken we een steeds mooiere combinatie tussen de online shop en de winkel. Natuurlijk krijg je bij het shoppen in de fysieke winkel de complete winkelervaring met persoonlijk advies, maar soms is het ook fijn en handiger om online rond te kijken. Met de shop-in-shop van Polo Ralph Lauren weet je altijd dat je online de complete ingekochte collectie te zien krijgt. Heb je geen tijd om naar de winkel te komen, dan kun je uiteraard ook online je bestelling plaatsen. Een ander voordeel van de shop-in-shop is dat je precies kunt zien welke items en maten er nog zijn, online en offline.

Nieuwsbrief XCPT Formale

Wil je op de hoogte zijn van alle nieuwtjes rondom de winkel en de nieuwste blogs direct lezen? Dan is het leuk om je aan te melden voor de online nieuwsbrief van XCPT Formale. Hier staat ook alle informatie over de sale en over leuke acties in. Geef in de winkel of via ons contactformulier je e-mailadres door en je wordt toegevoegd aan onze mailinglijst!  

Polo Ralph LaurenPolo Ralph Lauren 2

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »