PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 09 / Jun / 2022

Nu in de webshop: nieuwe collectie Polo Ralph Lauren

Nu in de webshop: nieuwe collectie Polo Ralph Lauren

Onze webshop staat weer vol met de High Summer collectie van Polo Ralph Lauren. Deze nieuwe collectie is altijd weer een feestje. Veel kleur en mooie materialen. Lees snel wat we binnen hebben gekregen. En er zit vast iets leuks tussen voor Vaderdag!<br />

T-shirts en polo’s

Polo Ralph Lauren staat bekend om de leuke polo’s. Deze verkopen we in diverse kleuren, van geel tot lichtblauw tot zwart. Naast polo’s verkopen we ook t-shirts, zowel met print als helemaal effen. Een hippe polo of casual t-shirt is onmisbaar in het voorjaar en in de zomer. 

polo rood

Overhemden

Een overhemd is nooit weg. Met een overhemd van Polo Ralph Lauren zie je er altijd netjes en stijlvol uit. Heerlijk voor de zomer is een linnen exemplaar. Hiernaast verkopen we van Polo Ralph Lauren ook overhemden van katoen en eentje van spijkerstof voor een iets stoerdere look.

linnen overhemd

Broeken

We hebben verschillende broeken voor de zomer binnengekregen van Polo Ralph Lauren, waaronder een linnen broek, een short van spijkerstof en een heerlijke korte broek gemaakt van joggingstof om lekker in te relaxen. 

jogging short

Voorjaarsjack 

Van Polo Ralph Lauren hebben we ook een blauw jack binnengekregen dat speciaal bedoeld is voor het voorjaar en de zomer. Dit is een softshell jack, wat erg licht aanvoelt en zeer comfortabel zit. 

softshell

Caps

Natuurlijk zitten ook de klassieke caps van Polo Ralph lauren weer in ons assortiment. Deze zijn te verkrijgen in meerdere zomerse kleuren.

cap PRL

Zwembroeken 

Hopelijk kunnen we deze zomer lekker vaak aan het strand of zwembad liggen. Dan is een zwembroek natuurlijk wel handig. Gelukkig hebben we leuke exemplaren in onze collectie van Polo Ralph Lauren in de kleuren geel, rood, groen en blauw.

zwemshort geel

Boxershorts

Nog op zoek naar een mooie boxershort? Van Polo Ralph Lauren verkopen we diverse 3-packs met boxers in meerdere kleuren. Het fijne aan deze boxers is dat ze mooi aansluiten en voornamelijk zijn gemaakt van katoen.

boxershorts blauw

Leuke cadeaus voor Vaderdag

Volgende week is het Vaderdag. Bij XCPT kun je genoeg leuke cadeaus vinden om te geven aan je vader, man, broer, opa, partner en ga zo maar door. Leuke cadeautips zijn bijvoorbeeld een mooie cap, een hippe zwembroek of een boxershort. In onze winkel aan de Nieuwe Markt in Roosendaal verkopen we nog veel meer leuke cadeaus, natuurlijk ook van andere merken.

Polo Ralph Lauren online kopen

Al deze items kun je bestellen in de webshop. In onze winkel hebben we een nog uitgebreidere collectie. Hier vind je ook andere artikelen van Polo Ralph Lauren én natuurlijk ook van andere mooie merken. Zien we je snel voor een kop koffie en een gezellige shopsessie?

nieuwe collectie PRL

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »