PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 23 / May / 2020

Nieuwe zomercollectie MC2 Saint Barth

Nieuwe zomercollectie MC2 Saint Barth

De zomer komt er weer aan. Dit is al goed te merken aan het heerlijke weer. Bij de zomer hoort natuurlijk een leuke zomercollectie. Bij XCPT Formale hebben we nu de nieuwe zomercollectie van MC2 Saint Barth binnen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

De leukste zomer items van MC2 Saint Barth

De nieuwe collectie van MC2 Saint Barth is zomers, vrolijk en kleurrijk. Denk aan swimshorts, T-shirts, linnen (T-)shirts en bermuda’s. De meeste items hebben een leuke kleur of een gaaf printje. Zie de foto’s hieronder voor een impressie van de zwembroeken.

ZwemshortsVespa

Oorsprong

MC2 Saint Barth is ontstaan in 1994. Het is geïnspireerd op het eiland Saint Barth in de Caribbean. De kleuren van de zee, het zand en de schelpen komen terug in de kledingstukken. Het merk is opgericht voor het maken van beachwear voor de hele familie. MC2 staat voor het eerste vliegtuig dat vloog op het eiland Saint Barth.

Trendy op het strand

Kleding van MC2 Saint Barth voor mannen staat voor mannen die zich elegant en trendy willen kleden op het strand. De kleding heeft een mooie fit en gave kleuren. Uiteraard is het gemaakt van stoffen van hoge kwaliteit. De collecties hebben ook veel linnen items, omdat dit perfect is voor op het strand, aan het zwembad, op het terras of gewoon lekker in je eigen tuin.

Private shopping

Je bent altijd welkom om de nieuwe zomercollectie van Saint Barth, of andere leuke nieuwe items, te komen bewonderen in onze winkel. Check van tevoren wel even onze openingstijden. Kom je liever private shoppen? Dan kan dit natuurlijk ook. Neem s.v.p. van tevoren contact op als je hier graag een afspraak voor wilt maken. Als je liever online winkelt, dan kan dit in onze webshop. Hierin is een deel van onze collectie te vinden.

Etalage

Uiteraard hoort er bij een nieuwe collectie ook een nieuwe etalage

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »