PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 05 / Nov / 2021

Nieuwe collectie Polo Ralph Lauren in de webshop!

Nieuwe collectie Polo Ralph Lauren in de webshop!

De nieuwe collectie van Polo Ralph Lauren is nu ook te vinden in onze webshop. We vertellen je in dit artikel meer over welke producten we binnen hebben én we geven je leuke cadeautips voor de feestdagen.

Warme accessoires 

Met de nieuwe items van dit populaire merk kom je de winter zeker door. Zo hebben we weer stijlvolle en warme shawls, handschoenen en mutsen in de collectie zitten. Ben je een wintersport fan? Dan is onderstaande muts een echte aanrader. Natuurlijk hebben we ook de bekende cap weer in de collectie in een mooie winterse ribstof. 

muts beer

Winterkleding

Ribstof is sowieso iets wat we weer veel zien, daarom hebben we ook mooie ribbroeken in de kleuren donkerblauw, bruin en beige. Voor een nette look hebben we op deze broeken stijlvolle overhemden of de bekende polo’s. Ga je liever voor casual? Kies dan voor een warme hoodie of trui. Voor de echte koukleumen hebben we een heerlijke coltrui en een hoodie die volledig van teddy stof is gemaakt.

hoodie

Jacks

Je kunt bij on ook slagen voor een warm jack van Polo Ralph Lauren. Zowel voor binnen als voor buiten. Voor buiten hebben we een prachtige legergroene winterjas die volledig gewatteerd is. Voor binnen vind je bij ons diverse leuke jacks in stoere kleuren, waaronder een hip jasje met aan de binnenkant een lekkere teddy stof.

vest teddy

Cadeautips 

Je hoeft natuurlijk niet (alleen) voor jezelf te winkelen. Je kunt ook voor iemand anders shoppen, of dit nou voor de feestdagen of zomaar is. Naast de warme accessoires die we net lieten zien, kun je ook kiezen voor boxers van Polo Ralph Lauren of een heerlijk eau de parfum

Polo Ralph Lauren online bestellen

Genoeg keuze dus in onze webshop en winkel. Bestel je online? Dan is de verzending gratis vanaf 50 euro. Kom je liever naar de winkel om ook even te passen? Vergeet dan vanaf morgen je mondkapje niet.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »