PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 22 / Apr / 2022

Nieuwe collectie lente met mooie merken

Nieuwe collectie lente met mooie merken

Het is voorjaar, met mooie temperaturen en een zonnetje. Heerlijk! Met een prachtige nieuwe lente collectie in de winkel en webshop is het feest compleet. We geven je een sneak peek van wat er binnen is gekomen.

MC2 Saint Barth

De nieuwe collectie van MC2 Saint Barth is zoals elk jaar zomers, vrolijk en kleurrijk. Als je houdt van opvallende en soms humoristische t-shirts, dan zit je met dit merk helemaal goed. Zeker de gin tonic liefhebber kan bij ons goed slagen met leuke producten van Saint Barth.

gin1

gin2

Jacob Cohën

Onze klanten zijn gek op Jacob Cohën. Dit merk heeft comfortabele jeans van extra hoge kwaliteit. Ook deze nieuwe collectie bevat natuurlijk weer deze gave jeans, maar ook andere leuke producten. Denk aan gekleurde polo’s en mooie sneakers

Fedeli

Van Fedeli verkopen we mooie polo’s en overhemden van hoge kwaliteit. Beiden hebben een sluiting met knoopjes. Het merk staat bekend om de comfortabele stofjes en klassieke look. We hebben neutrale kleuren, zoals legergroen, blauw, creme en zwart, maar ook een wat feller rood en blauw kleurtje voor de zomer.

John Miller

John Miller staat bekend om luxe, stijlvolle overhemden die comfortabel zitten. Uiteraard hebben we hier weer fantastische overhemden van binnen, zowel met als zonder print. Speciaal voor de lente is er ook gekozen voor wat frissere kleuren.

Emporio Armani

Ook van Emporio Armani hebben we weer prachtige items binnen. De collectie bestaat uit klassieke kleuren als zwart, crème, donkerblauw en grijs en tijdloze kledingstukken, zoals polo’s en jeans. Het zijn stuk voor stuk hippe en sportieve producten. Armani valt mooi slank, maar niet te strak. 

Koningsdag

Woensdag is het Koningsdag. Dan zijn we geopend van 13 tot 17 uur. Ben je nog op zoek naar een leuk item voor Koningsdag? Dan hebben we genoeg leuks in de winkel en webshop. Zie bijvoorbeeld onderstaande artikelen.

oranje1

oranje2

Koopweekend

Dit weekend kun je het hele weekend komen genieten van de nieuwe collectie. Vanavond zijn we geopend tot 20 uur, morgen van 10 tot 18 uur en zondag van 13 tot 17 uur. Genoeg tijd om te winkelen dus! 

koningsdag

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »