PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 25 / Sep / 2020

Nieuwe collectie Jacob Cohën is binnen!

Nieuwe collectie Jacob Cohën is binnen!

De nieuwste collectie van Jacob Cohën is weer binnen en nu te koop bij XCPT Formale. Jacob Cohën is een van onze best verkochte merken en staat bekend om de fijne en mooie jeans. Ook hebben we een nieuw merk: XPLCT STUDIOS. Lees snel verder!

Jeans van Jacob Cohën

Jacob Cohën maakt comfortabele jeans van hoge kwaliteit. Elk item is de prijs meer dan waard volgens vele klanten. Wanneer je eenmaal begint aan Cohën, wil je nooit meer anders. We hebben van dit mooie Italiaanse merk niet alleen jeans maar ook gave ribbroeken binnengekregen.

Jacob Cohen

Nieuw: XPLCT STUDIOS

XPLCT STUDIOS is een Nederlands merk met comfortabele kleding voor een eerlijke prijs. De kwaliteit is hoog en er worden veel duurzame materialen gebruikt. De collectie is een mix van luxe en streetwear. Je kunt de kleding dragen als je een actieve dag hebt om er vervolgens een avondje in uit te gaan. 

XPLCT 1XPLCT 2

Van XPLCT hebben we bij XCPT bijvoorbeeld mooie trainingspakken binnengekregen. Trainingspakken zijn ideaal om thuis in te werken, iets wat tegenwoordig erg veel wordt gedaan. Verder hebben we sweaters, t-shirts, jeans en tassen binnengekregen. In de tassen zit een handige USB poort waar je je powerbank in kunt pluggen. We krijgen ook nog winterjassen binnen van XPLCT.

XPLCT Bag

Koopzondag

Nieuwsgierig naar de nieuwe collectie van Jacob Cohën en ons nieuwe merk XPLCT? Kom dan snel langs in onze winkel op de Nieuwe Markt in Roosendaal. Dit weekend houden we een extra lang shopping weekend. Het is namelijk Koopzondag. We zijn zondag van 13.00 tot 17.00 uur geopend.

Shop XPLCT online bij XCPT Formale

Shop je liever online? Dan kan dit in onze webshop. Hier vind je nu ook de items van XPLCT STUDIOS.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »