PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere - 17 / Apr / 2020

Nieuwe collectie Finamore in store

Nieuwe collectie Finamore in store

Ondanks de huidige situatie blijft de nieuwe collectie binnenkomen. Van het mooie merk Finamore hebben we ook weer nieuwe items binnen. Finamore staat bekend om de luxe overhemden en handmade details.

Finamore

Overhemden van Finamore

De nieuwe collectie van Finamore is weer in store. Van Finamore hebben we de luxe casual lijn ingekocht. Of je nu een zakelijk overhemd of een meer casual shirt zoekt, van Finamore hebben we beiden in de winkel liggen. In basic kleuren, maar ook met leuke printjes. Omdat de overhemden soepel aanvoelen, zitten ze erg comfortabel.

Oorsprong

Finamore is in 1925 opgericht in Napels, door Caroline Finamore. Ze maakte overhemden van hoge kwaliteit. Op de dag van vandaag wordt het merk nog steeds gerund door familie. De overhemden van goede kwaliteit worden gemaakt van mooie stoffen. Alle details worden met de hand gemaakt. 

Finamore shirts

Private shopping bij XCPT Formale

Ben je benieuwd naar de nieuwe overhemden van Finamore? Kom dan naar onze winkel op de Nieuwe Markt in Roosendaal. We bieden nu de mogelijkheid tot private shopping aan. Neem van tevoren contact met ons op als je graag privé komt shoppen in de ochtend of in de avonduren. 

Shop online

Naast onze fysieke winkel hebben we ook een webshop! In onze webshop vind je een deel van het assortiment in de winkel, zoals de gave overhemden van John Miller. De webshop is 24/7 geopend en de verzendkosten zijn nu tijdelijk gratis!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »