PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 08 / Dec / 2022

Nieuw: rugzakken van Rains

Nieuw: rugzakken van Rains

Je hebt het misschien al wel voorbij zien komen: wij hebben nu hele leuke rugzakken binnen van het merk Rains. Een super leuk cadeau voor de feestdagen of gewoon voor jezelf. We vertellen je alles over rugzakken van Rains.

Waterdicht en minimalistisch

Je herkent rugzakken van Rains aan het minimalistische design. Elke rugzak is gemaakt van Rains’ kenmerkende waterdichte PU-stof. We verkopen mini backpacks, mountaineer bags en rolltop rucksacks. Alle modellen zijn beschikbaar in mooie basiskleuren, zoals blauw, beige, groen en bruin, zodat ze matchen met elk soort jas.

Mini backpack

De backpack is een kleinere versie van de klassieke backpack. De prominente klep met riem- en haakaansluiting geven de rugzak een strakke look. De rugzak heeft een laptopvak, een hoofdvak en een verborgen telefoonvak.

backpack mini

Rolltop rucksack

De rolltop rucksack is ideaal om mee naar je werk te gaan, of dit nu op de fiets, te voet, met de auto of met het OV is. De rolltop opening zorgt ervoor dat je je rugzak gemakkelijk kunt vergroten door de bovenzijde niet volledig op te rollen. Het laptopvak met zijtoegang is erg handig voor op kantoor. De borstband met gespsluiting maakt dit model extra stevig op de fiets. 

rolltop

Mountaineer bag

De sportieve mountaineer bag heeft een groot hoofdcompartiment, een gewatteerde laptophoes en diverse ritszakken. Een zeer functioneel model dus. De rugzak kan met drie riemen aan de zijkant worden versteld om de tas samen te drukken. De waterfleszak van gaas zorgt ervoor dat je je waterfles niet vast hoeft te houden tijdens het wandelen. Ideaal om mee op pad te gaan! 

mountaineer

Over Rains

Rains is een lifestylemerk voor buitenkleding. Steden zijn de inspiratie voor het stoere, functionele en minimalistische design. Het begon met de klassieke rubberen regenjas in een modern jasje. Vanuit deze basis zijn alle huidige producten ontstaan. De waterdichte stof maakt de modellen perfect voor regenachtig weer. De neo-Scandinavische uniseks collecties worden inmiddels verkocht op vier continenten. 

Shop rugzakken van Rains online bij XCPT

Ook een waterdichte, stoere Rains rugzak kopen? Je vindt al onze modellen van Rains in de webshop. Wij verzenden de rugzakken gratis. Bekijk je ze liever in het echt, dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkel op de Nieuwe Markt in Roosendaal.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »