PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 11 / Oct / 2020

Nieuw: overhemden van Finamore

Nieuw: overhemden van Finamore

De nieuwe collectie blijft binnenkomen. Van het Italiaanse merk Finamore hebben we mooie shirts binnen. Finamore maakt luxe overhemden met handgemaakte details.

Shirts van Finamore

De nieuwe collectie overhemden van Finamore is nu binnen. Of je nou houdt van zakelijk of casual, van Finamore hebben we beiden in store. In mooie kleuren en soms geweven met bijvoorbeeld een leuke streep. We hebben ook een gaaf denim overhemd in de collectie. De shirts voelen soepel aan en zitten hierdoor erg comfortabel.

Finamore ShirtsFinamore Details

Geschiedenis

Finamore is in 1925 opgericht in Napels, door Caroline Finamore. Ze maakte overhemden van hoge kwaliteit. Tegenwoordig wordt het merk nog steeds gerund door familie. De overhemden van hoge kwaliteit worden gemaakt van exclusieve stoffen. Alle details worden met de hand gemaakt. 

Private shopping

Kom voor de nieuwe collectie van Finamore naar onze winkel op de Nieuwe Markt in Roosendaal. Je bent altijd welkom om binnen te lopen, maar we bieden ook de mogelijkheid tot private shopping aan. Neem van tevoren contact met ons op voor de mogelijkheden.

Shop online in onze webshop

Naast onze winkel hebben we ook een webshop. In onze webshop vind je een deel van onze collectie, zoals gave joggingbroeken van XPLCT en mooie Italiaanse jeans van bijvoorbeeld Jacob Cohën. De webshop is 24/7 geopend en de verzendkosten zijn nu gratis!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »