PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 16 / Apr / 2019

Morse code: wear it right

Morse code: wear it right

De lente- en zomercollectie is weer uitgebreid met een gaaf, nieuw merk: morse code. Van morse code zijn er mooie polo’s binnengekomen die een klassieke uitstraling hebben. We vertellen je graag meer over de polo’s van morse code in dit blog.

Klassiek poloshirt

Morse code maakt klassieke poloshirts die zijn vertaald naar deze tijd, met een modern tintje dus. De polo’s zijn gemaakt zoals ze een eeuw geleden ook werden gedragen door de spelers van de Hurlingham Polo Club in Buenos Aires, namelijk met een button-down kraag zodat deze tijdens het spelen niet in het gezicht zou waaien. Deze button-down kraag hebben de polo’s nog steeds, zodat de polo netjes kan worden gedragen met een stropdas. Uiteraard kan de polo ook casual worden gedragen.

Wear it right

De naam morse code komt onder andere van de oprichter van het merk: Ruud Mors. Ook komt de naam van morse code, de taal van korte en lange elektronische pulsen waarbij punten en streepjes werden gebruikt. Dit was een belangrijk communicatiemiddel. Het merk morse code draait ook om contrasten, namelijk klassiek/modern, zwart/wit en kort/lang. Het logo van morse code bestaat uit een punt en een streep en staat op elke polo rechts. Bij alle andere merken staat het logo links.

Polo’s van morse code

De polo’s van morse code zijn verkrijgbaar in verschillende basiskleuren. De maten gaan van S tot en met 3XL. Het ultieme nieuwe poloshirt, The New Classic, is bij ons verkrijgbaar in één stijl. Deze stijl is De Alpha1 (korte mouw). Je kunt kiezen tussen jersey-stretch of piqué-stretch. Het model is slim fit en de Alpha1 heeft een extra korte mouw om de spieren goed te kunnen laten zien. De poloshirts zijn authentiek en comfortabel. Het dragen van de klassieke maar toch moderne polo’s staat volgens het in 2008 opgerichte merk voor een bepaalde stijl en persoonlijkheid.

Morse code te koop bij XCPT Formale

Kom snel naar de winkel om de polo’s van morse code te bekijken en passen. We helpen je graag. Blijf je liever thuis, kijk dan ook eens op onze webshop. De polo’s van morse code zijn op onze webshop te vinden.

Morse 1Morse 2Morse 3

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »