PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 11 / Jun / 2021

Leuke cadeaus om te geven voor Vaderdag

Leuke cadeaus om te geven voor Vaderdag

Volgende week zondag, op 20 juni, is het Vaderdag. Bij XCPT hebben we, zowel in de winkel als online, verschillende leuke cadeaus om te geven voor Vaderdag.

Vaderdagactie XCPT en Wilde Wingerd

Wij hebben samen met Wilde Wingerd een mooi cadeau voor Vaderdag samengesteld, namelijk een prachtige leren riem van Leyva en een sfeervolle buitenkaars van Ted Sparks. Je kunt dit cadeau aanschaffen bij ons of bij Wilde Wingerd voor €100,-. We maken hier natuurlijk een leuk cadeautje van.

vaderdagactie

Private shopping deluxe

Speciaal voor Vaderdag bieden we als cadeau een private shopping deluxe sessie aan. Dit kan voor een bedrag naar keuze met als minimum €50,-. Stel je kiest voor €100,-, dan kan de ontvanger een moment kiezen om privé te komen shoppen. Er mag in dit geval €100,- worden besteed. Als extraatje krijgt hij een drankje en lekkere tapas. Een echt verwenmoment voor elke vader! Neem contact met ons op als je dit cadeau graag wil geven.

Kadobox van Carlo Lanza

Vind je het leuk om een kadobox te geven? Dan is de kadobox met hierin een flesje wijn en 2 paar sokken van Carlo Lanza een gaaf idee. Een heerlijk relax pakket om even mee bij te komen. Het pakket kost €37,50.

kadobox

Een stoere armband

Houdt je vader van stoere armbanden? Bij XCPT verkopen we verschillende armbanden van stenen kralen. De armbanden zijn te koop vanaf €29,95 per stuk. We verkopen ze niet online, dus kom hiervoor snel een kijkje nemen in onze winkel!

Beach luchtbed donut

Is je vader een echte waterrat? Dan is het beach luchtbed in de vorm van een donut een geinig cadeau om te geven. Lekker dobberen in het water of chillen op het strand in een kleurrijke donut. Ook fijn om zelf gebruik van te maken ;) Deze leuke donut kost 55 euro.

donut

Een cadeaubon van XCPT

Weet je niet wat je moet geven en wil je de ontvanger zelf iets laten uitzoeken? Dan kun je in onze winkel of in de webshop een cadeaubon kopen. Zo kan je vader, partner of broer zelf iets moois komen uitzoeken. Je bepaalt zelf welk bedrag je hierop zet.

cadeaubon

Natuurlijk hebben we nog veel meer leuke cadeaus. Kom snel een kijkje nemen in de winkel of shop online.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »