PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 22 / Jun / 2018

Let's talk about Tramarossa

Let's talk about Tramarossa

Onze fijnere jeans in de winkel zijn die van Tramarossa. Tramarossa kenmerkt zich door de rode draad die in elke spijkerbroek zit. Tramarossa heeft een geweldig hoge kwaliteit die te danken is aan de handgemaakte producten. Het speciale aan dit merk is dat je je jeans gratis kunt laten personaliseren bij XCPT Formale. Hierover lees je zo meer.

Het ontstaan van Tramarossa

Tramarossa in ontstaan in 1967 door Chemello Urban, nadat hij voor kleermaker had gestudeerd. Hij wilde aan de slag met denim en hij wilde dit met de hand maken. In 2003 kwamen de zonen van Chemello ook in het bedrijf na zelf jaren jeans collecties te hebben ontwikkeld. Sartoria Tramarossa ontstond, wat letterlijk vertaald ‘handgemaakt Tramarossa’ betekent. Vandaag de dag wordt Tramarossa nog steeds gezien als een van de hoogste kwaliteit Italiaanse spijkerbroeken. Tramarossa wordt gemaakt in Venetië. Hiervoor worden in de ambachtelijke ateliers gerestaureerde machines afkomstig uit de jaren ‘50 en ‘60 gebruikt. Deze machines zorgen voor de hoge kwaliteit. De jeans van Tramarossa zijn zacht maar tegelijkertijd ook sterk.

Perfect en persoonlijk denim

Dat Tramarossa een erg hoge kwaliteit heeft, merk je gelijk aan het draagcomfort. Omdat het echt maatwerk is, zitten deze spijkerbroeken gelijk goed. Zodra je je juiste maat en pasvorm hebt gevonden, kun je je jeans in meerdere kleuren aanschaffen. Het bijzondere aan Tramarossa is dat je je gekochte jeans kosteloos kunt laten personaliseren met initialen. Je kunt je initialen in metalen letters op je spijkerbroek laten zetten. Zo heb je altijd een unieke jeans. Daarbij is elke spijkerbroek van Tramarossa geparfumeerd, waardoor hij bij aankoop altijd heerlijk ruikt. Deze dingen onderscheiden Tramarossa zeker ten opzichte van andere jeans merken. Kenmerkend voor Tramarossa is het rode draad. Tramarossa betekent namelijk letterlijk ‘rood weefsel’ in het Nederlands.

Tramarossa te koop bij XCPT Formale

Ben je nieuwsgierig geworden naar jeans van Tramarossa of heb je ze al en wil je graag meer? Kom dan snel naar onze winkel, want de eerste leveringen van de nieuwe collectie van Tramarossa zijn weer binnen. Heb je geen zin om naar de winkel te komen? Neem dan een kijkje op onze webshop. Tussen de jeans zijn de broeken van Tramarossa ook te vinden.

DetailsDetails

De mooie en persoonlijke details van Tramarossa jeans.

Pasvorm

Een goede pasvorm.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »