PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 20 / Nov / 2019

Kadotip: The Chesterfield Brand Bag

Kadotip: The Chesterfield Brand Bag

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen voor je man/vriend/(schoon)vader/broer/opa? Dan hebben we een hele leuke kadotip voor je! We hebben mooie, leren tassen van The Chesterfield Brand binnen. We verkopen meerdere soorten tassen in verschillende kleuren.

Oorsprong Chesterfield

Het merk komt van de eeuwenoude legende van de graaf van Chesterfield, een dorp in Engeland. In 1770 was de graaf op zoek naar nieuwe meubels van hoge kwaliteit die niet te standaard waren. Omdat deze combinatie er toen nog niet was, nam de graaf een meubelmaker in dienst. Hier zijn de wereldberoemde Chesterfield banken en stoelen uit ontstaan. Deze meubels zijn de inspiratie voor de tassen en andere accessoires van The Chesterfield Brand.

Eerlijke en hoogwaardige leren tassen

The Chesterfield Brand wil op een fashionable manier het klassieke Chesterfield gevoel vertalen in stoere mode-items. Daarbij willen ze laten zien dat het ook anders kan in de mode-industrie. Iedereen kan volgens het merk positief profiteren van betere arbeids- en leefomstandigheden. Ze willen een nieuwe industriestandaard zetten en een inspiratie zijn voor velen. The Chesterfield Brand staat voor hoogwaardige producten voor betaalbare prijzen. Eerlijkheid en hoge kwaliteit kunnen zeker betaalbaar zijn. Door het gehele proces wordt alles eerlijk en gelijkwaardig geproduceerd en beloond. Denk aan grondstoffen die met respect voor natuur en mens worden verworven en verwerkt.

Chesterfield Bag bij XCPT Formale

Wil jij graag een stoere Chesterfield Bag kopen? Bij XCPT Formale verkopen we van The Chesterfield Brand schoudertassen, rugzakken en travelbags. De leren tassen kunnen zowel zakelijk als casual worden gebruikt. De schoudertassen verkopen we in het cognac, bruin en zwart, de rugzakken in het cognac en zwart en de travelbags in het bruin en zwart. Er is dus genoeg keuze! Zie de foto’s hieronder voor de prijzen van de tassen. Zien we je snel in onze winkel?

BruinSchoudertas

Schoudertassen (bruin 199,95, cognac en zwart 229,95)

RugzakTravelbag

Rugzak (179,95) en travelbag (219,95)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »