PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 22 / Mar / 2018

Jacob Cohën is weer binnen!

Jacob Cohën is weer binnen!

Eén van onze best verkochte merken in de winkel is Jacob Cohën. De nieuwe collectie voor het voorjaar is net binnengekomen in de winkel en nu te koop bij ons. Veel van onze klanten zijn dol op Cohën. Daarom wijden we dit blog aan dit topmerk.

Hoge kwaliteit

Je kent Jacob Cohën waarschijnlijk van de comfortabele en mooie jeans van hoge kwaliteit. Het merk is redelijk prijzig, maar door de kwaliteit is elk item de prijs meer dan waard. Een veelgehoord citaat van klanten: "Wanneer je eenmaal begint aan broeken van Cohën, wil je nooit meer iets anders". We hebben in onze winkel nieuwe jeans, polo’s, sweaters en bermuda’s binnengekregen. Ben je dus nog niet toe aan het kopen van lente kleding, dan kun je bij ons ook nog terecht voor een lekkere sweater.

Jacob Cohen

Mooie jeans van Cohën.

Het merk Jacob Cohën

Jacob Cohën is een Italiaans merk dat gevestigd is in onder andere Milaan. Het staat voornamelijk bekend om zijn jeans van hoge kwaliteit. Cohën heeft ook andere kledingstukken die gemaakt zijn van dezelfde hoge kwaliteit als de spijkerbroeken, zoals polo’s die wij ook in onze shop hebben hangen. De broeken worden gemaakt van katoen. Bij Jacob Cohën draait het om het creëren van het ultieme kledingstuk dat elegant oogt en mega comfortabel is. Volgens Cohën is denim niet alleen een kledingstuk, maar een levensstijl. Aandacht voor de klant is bij Jacob Cohën net zo belangrijk als dat het voor Marcel van XCPT is. Elke jeans is feitelijk maatwerk.

“Ik heb de ideale jeans ontworpen, namelijk de jeans die ik zelf altijd heb willen dragen: comfortabel, elegant en zelfs geschikt voor mensen die niet of nauwelijks bekend zijn met denim.” Een quote van Nicola Bardelle, ontwerper van Jacob Cohën, die in 2012 helaas overleed aan de gevolgen van een verkeersongeval.

Shop Cohën in onze winkel

Heb je zelf nog nooit kleding van Jacob Cohën gehad maar zou je dit graag eens willen proberen? Kom nu dan snel naar onze winkel en shop de nieuwe collectie onder het genot van een drankje en een hapje.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »