PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 26 / Sep / 2019

Italiaanse mode bij XCPT Formale

Italiaanse mode bij XCPT Formale

Bij XCPT Formale verkopen we voornamelijk Italiaanse merken. Italiaanse mode is stijlvol, verfijnd en van hoge kwaliteit. Vooral de merken zoals Emporio Armani en Jacob Cohën zijn geliefd bij onze klanten. We gaan in dit blog dieper in op mode uit Italië en onze merken afkomstig uit dit mooie land.

Italiaanse merken in onze winkel

We verkopen in onze winkel verschillende merken uit Italië, zoals Corneliani, Nino Danieli, Emporio Armani, Don the Fuller, MA.STRUM, Finamore en Jacob Cohën. Een reeks prachtige merken met Italiaanse oorsprong. Elk merk staat garant voor hoge kwaliteit. De nieuwe collectie van deze merken is ook langzaamaan weer aan het binnenstromen in de winkel. De leveringen van deze exclusieve labels komen gespreid binnen, zodat er telkens iets nieuws te ontdekken, zien en kopen is.

Hoge kwaliteit

Italiaanse mode staat al jarenlang hoog aangeschreven. Italië staat sowieso bekend als een land dat veel schoonheden heeft, denk aan de kunst, de cultuur en dus ook de mode. Milaan staat niet voor niets bekend als een van de beste modesteden ter wereld. Italiaanse mode staat bekend om kwaliteit, een goede pasvorm, klasse en oog voor details. Bij heren is Italiaanse kleding vaak te herkennen aan de hoge boorden in overhemden. Italiaanse mode sluit goed aan en valt daardoor vaak wat strakker. Ook wordt er gebruik gemaakt van duurzame stoffen en materialen.

Italiaans tintje

Bij XCPT Formale verkopen we dus voornamelijk Italiaanse merken. Het is niet voor niets dat onze naam deels Italiaans is en dat ook de Italiaanse vlag terug te vinden is in ons logo. Ook houden we zeker van een goed Italiaans wijntje of een lekkere espresso! Kom jij ook de Italiaanse sfeer proeven in onze winkel? Ook op onze webshop vind je items van deze merken. Neem hier vooral een kijkje als je geen tijd hebt om naar de winkel te komen of als je alvast even wil kijken wat er is binnengekomen. 

Autumn arrivals

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »