PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 09 / Aug / 2018

Inkopen op het warme weer

Inkopen op het warme weer

Het is al weken erg warm en zonnig in Nederland. Velen vinden dit heerlijk, maar deze veranderende weersomstandigheden vragen om een ander soort inkoop. We hebben weer een leuke najaarscollectie ingekocht en we hebben hierbij rekening gehouden met deze temperaturen.

Veranderende weersomstandigheden

Het is vandaag wat koeler, maar het is weken bloedheet geweest in Nederland. Iets dat we hier niet gewend zijn. Wij hebben onze inkoop dan ook aangepast op deze temperaturen. De kans is namelijk groot dat het in de herfst warmer is dan gemiddeld. Voor het najaar hebben we dus ook een aantal polo’s met korte mouw en t-shirts ingekocht van mooie merken. Denk aan Emporio Armani, MA.STRUM en Ralph Lauren. Je hoeft dus niet te wachten met het kopen van je kleding voor het najaar, want je kunt het gelijk al dragen.

Leuke najaarscollectie bij XCPT

Buiten de wat zomerse najaarskleding hebben we natuurlijk ook items ingekocht die ook kunnen worden gedragen als het wat kouder wordt, al willen we daar nu nog niet aan denken. Bijvoorbeeld jacks, overhemden, sweaters, jeans, mutsen en sjaals. Ook voor een winterjas kun je dus al bij ons terecht. Nu het buiten wat koeler is, is het een stuk aangenamer om te komen winkelen. Vind je het nog steeds te warm? Dan kun je uiteraard ook een kijkje nemen op onze webshop, waar al verschillende najaars items op te vinden zijn.

Finale SummerSale

In de winkel hangen op dit moment de laatste SummerSale items. Denk aan zwembroeken, t-shirts, polo’s etcetera. In de sale kun je dus nog genoeg leuke zomerkleding kopen! Kom snel langs, want op is op!

ShirtShirt

Shirts van Emporio Armani

Polo

Witte polo van MA.STRUM

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »