PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 06 / Feb / 2019

Inkoop herfst en winter 2019/2020

Inkoop herfst en winter 2019/2020

De feestdagen zitten erop en januari is ook weer voorbij. Januari en februari zijn altijd wat rustigere maanden in de winkel. Gelukkig is er wel altijd de inkoop en komen de leveringen van de VoorjaarsCollectie ook weer binnen! Op dit moment zijn we druk bezig met de inkoop voor het najaar en de winter. We vertellen je hier graag meer over.

Wat is inkoop?

Tijdens de inkoop kopen we, zoals de naam al zegt, de nieuwe collectie in voor het aankomende seizoen. In dit geval is dit voor het najaar en de winter van 2019/2020. Dit lijkt erg vroeg, maar dit moet altijd op tijd gebeuren. De inkoop voor onze winkel gebeurt vaak in verschillende steden, omdat de hoofdkantoren van de merken die we inkopen op verschillende locaties zitten. Zo zit Polo Ralph Lauren bijvoorbeeld in Parijs en Emporio Armani in Antwerpen. Het is leuk om voor de inkoop naar verschillende steden te gaan en hier ook weer inspiratie uit te halen.

Leveringen VoorjaarsCollectie

Niet alleen de inkoop voor de herfst en de winter zijn in volle gang, ook de leveringen van de VoorjaarsCollectie komen weer binnen. Als de lente zichzelf al laat zien, is er in ieder geval volop keuze. Ook is dit erg handig als je een vroege vakantie hebt naar een warme bestemming.

Inspiratie voor de inkoop

Maar waar wordt de inspiratie voor de inkoop vandaan gehaald? Marcel: “Ik doe de inspiratie op in de verschillende steden waar ik ben voor de inkoop. Ik vind het leuk om winkels en mensen te kijken, hier haal je ook veel ideeën vandaan. Ook de sfeer in een stad helpt altijd mee. Natuurlijk word je tijdens het doen van inkoop ook geholpen door het desbetreffende merk waar je dan bent. Ik kijk wat ik mooi vind, dit vertaal ik naar de kleding en vervolgens maak ik dit weer passend voor mijn winkel en mijn klanten.”

In februari gesloten op dinsdag

In verband met de inkoop zijn we in februari naast de maandagen ook op de dinsdagen gesloten. Kijk voor de overige actuele openingstijdens op onze Facebookpagina of op onze website, waar tevens ook onze webshop te vinden is. In maart gaan we gewoon weer open op dinsdag, behalve op de dinsdag van Carnaval.

InkoopInkoop

Inkoop

Alvast een paar winterplaatjes

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »