PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 28 / Aug / 2020

Herfstshoppen op Koopzondag

Herfstshoppen op Koopzondag

Zondag 30 augustus is het koopzondag bij XCPT Formale. Aangezien het dit weekend ook herfstachtig weer wordt, is dit een goed moment om alvast te shoppen voor de herfst.

Nieuwe collectie herfst/winter 2020

We hebben alweer een aantal new arrivals voor herfst/winter 2020 binnengekregen. Onder andere jeans, sweaters, jassen en shirts van mooie merken liggen nu in de winkel. Bij de herfstcollectie mag je denken aan warme kleuren en mooie materialen.

Herfstshoppen

Winterjas kopen bij XCPT

We hebben voor heren weer mooie en warme jassen binnen. De eerste arrivals van Emporio Armani en Gimo’s liggen nu in de winkel. 

WinterjasWinterjas 2

Sale op mooie merken

We hebben nog steeds sale op selected items in de winkel. Oftewel: items van mooie merken voor een mooi prijsje. 

Jeans van REIGN voor heren

Terug van weggeweest in onze winkel: jeans van het Italiaanse merk REIGN. Het merk maakt stoere jeans met een gedragen look. Met een spijkerbroek van REIGN loop je er altijd hip bij. Benieuwd naar dit merk? Dan ben je welkom in onze winkel op de Nieuwe Markt in Roosendaal.

Reign

Overige koopzondagen dit jaar

Elke laatste zondag van de maand zijn wij geopend van 13 tot 17 uur. Een goed moment om na een drukke week even lekker te komen shoppen en relaxen onder het genot van een drankje. 

Private shoppen

Private shoppen is nog steeds mogelijk bij XCPT. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Online shoppen natuurlijk ook, in onze webshop die 24/7 geopend is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »