PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 20 / Jul / 2021

Gesloten van zondag 25 juli t/m dinsdag 3 augustus

Gesloten van zondag 25 juli t/m dinsdag 3 augustus

Ook voor ons is het bijna zomervakantie! Daarom is de winkel van zondag 25 juli t/m dinsdag 3 augustus gesloten. Uiteraard kun je in de webshop 24/7 online blijven shoppen. Nog een leuk nieuwtje: vanaf woensdag 21 juli verrassen we onze klanten 4 dagen met de Selected Summer Sale!

Zomersluiting

In de vakantie nemen we even de tijd om te relaxen én gaan we op inkoop voor 2022! Kom dus voor 25 juli nog even lekker zomershoppen. We hebben genoeg leuke en kleurrijke t-shirts, polo’s, bermuda’s, zwembroeken en andere mooie zomer items om mee te shinen tijdens je vakantie. Of wat denk je van het fantastische beach luchtbed in de vorm van een donut? Om lekker mee te chillen in of aan het water. 

inkoop armani

Selected Summer Sale

Maar we hebben nog een leuk nieuwtje. Vanaf woensdag 21 juli hebben we 4 dagen Selected Summer Sale! Deze 4 dagen verkopen we selected items met maar liefst 40% korting. Kom dus deze week shoppen om nog wat leuke kleding te scoren voor je vakantie met een hele fijne korting.

sale

Heb je al zin om te winkelen voor het najaar? We hebben zelfs al new arrivals binnen voor de herfst! 

Online shoppen

Wil je toch graag winkelen tijdens onze zomersluiting? Dan kan dit natuurlijk in onze webshop. Verzending is gratis bij een bestelling vanaf 50 euro.

Wij wensen jullie een hele fijne en zonnige zomer!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »