PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 12 / Dec / 2019

Feestmaand bij XCPT Formale!

Feestmaand bij XCPT Formale!

Het is december en dat betekent dat de feestdagen er weer aankomen! De binnenstad is prachtig verlicht en alle winkels zijn alvast mooi versierd voor kerst. Bij ons in de winkel kun je deze hele maand kerstshoppen! Aanstaande zondag, 15 december, hebben we zelfs een speciale winter sale koopzondag!

Shopping weekend pre sale

Het belooft een gezellig weekend te worden! Deze zondag kun je van 13.00 tot 17.00 uur komen shoppen onder het genot van een drankje, een hapje en lekkere muziek van Dj Maui. Kom alvast in de kerstsfeer en shop je kerstcadeaus dit weekend in de pre sale. Lukt het je zondag niet om te komen winkelen? Natuurlijk zijn we vrijdag, plus de koopavond, en zaterdag ook geopend. 

DJ Maui

Xtra geopend

Om nog meer te kunnen shoppen in deze feestmaand zijn we een aantal dagen extra geopend in december. Namelijk de koopzondagen, 22 en 29 december, en de maandag voor kerst, 23 december. Deze extra dagen zijn we geopend van 13.00 tot 17.00 uur. 

XTRA geopend

Cadeautips

Vorige maand gaven we je al een hele leuke cadeautip. Omdat de feestdagen eraan komen, geven we je in dit blog nog meer leuke cadeautips die je uiteraard kunt scoren in onze winkel. Je leest ze hieronder!

Lekkere geurkaarsen van Jacob Cöhen

Deze heerlijke geurkaars brengt geur, kleur en licht in huis! Want wat is er fijner dan een gezellig en warm huis dat ook nog eens lekker ruikt? Leuk om te geven en natuurlijk ook om voor jezelf te kopen.

Geurkaarsen Cohen

Een mooie sweater

Een fijne sweater is nooit weg. Denk bijvoorbeeld aan de Polo Bear trui. Voor de liefhebber hebben we zelfs speciale kerst sweaters! Vind je een sweater te warm? Dan hebben we ook leuke T-shirts in de collectie van Saint Barth. 

Christmas mood

Leuke accessoires

We hebben genoeg accessoires om iemand anders blij mee te maken. Denk aan een mooie leren riem, een warme muts, een tas of sokken met een leuke print. Natuurlijk pakken we alles mooi voor je in, zodat het extra leuk is om te geven.

Een cadeaubon van XCPT Formale

Weet je echt niet wat je moet geven? Natuurlijk kun je ook een cadeaubon geven. Hierop kun je een zelfgekozen bedrag laten zetten. Op deze manier kan de ontvanger zelf iets moois bij ons komen uitzoeken.

Wintersale XCPT

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »