PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 30 / Jan / 2020

Februari = inkoopmaand!

Februari = inkoopmaand!

In februari is de winkel naast maandagen ook op dinsdagen gesloten. Dit heeft te maken met de inkoop! In februari gaan we weer op inkoop voor Herfst en Winter 2020/2021. We blijven hiervoor niet alleen in Nederland, maar we bezoeken ook andere landen voor de inkoop. We vertellen je hier meer over.

Roosendaal

We gaan graag met de trein op pad!

Emporio Armani in Antwerpen

De eerste stop is in Antwerpen voor Emporio Armani. Emporio Armani is een goed verkocht merk in de winkel. Deze lijn van dit Italiaanse merk is gericht op jongeren en kenmerkt zich door sportieve kleding die toch stijlvol is. Antwerpen is een stad waar we graag op inkoop gaan. Het is dichtbij, maar toch voelt het altijd alsof je op vakantie bent. Antwerpen heeft veel leuke plekjes waar we graag komen, zoals Horta en The Bistro.

Polo Ralph Lauren in Parijs

Het blijft bijzonder om op inkoop te gaan in Parijs. Parijs is een van onze favoriete steden en hier op inkoop gaan is altijd een feestje. Twee keer per jaar gaan we naar Parijs voor de inkoop van Polo Ralph Lauren. Soms is dit voor één dag en soms wordt er een overnachting aan vastgeplakt. In februari gaan we twee dagen, extra leuk dus. We gaan met de Thalys en overnachten zoals gewoonlijk bij onze vaste stek: A Room In Paris. 

Parijs

In Parijse sferen

Naar Amsterdam voor andere leuke merken

Uiteraard brengen we voor de inkoop ook een bezoekje aan onze eigen hoofdstad: Amsterdam. We gaan hier op inkoop voor merken als Jacob Cohën, Corneliani en Saint Barth. Voor de inkoop moeten we dus meerdere keren naar Amsterdam afreizen, gelukkig is dit niet zo ver weg. Als we in Amsterdam zijn, eten we graag een hapje bij Café Americain.

Een tripje naar München

Half januari stond er een tripje naar München op de planning. Toegegeven, dit reisje was vooral voor de fun! Maar uiteraard hebben we ook hier inspiratie opgedaan voor de inkoop van het komende seizoen. München is een hele hippe en moderne stad waar genoeg te zien en beleven valt. Daarbij is ontspanning ook belangrijk!

Ga jij nog leuke tripjes maken dit jaar? Laat het ons weten in de comments op Facebook!

Munchen

München

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »