PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 13 / Jul / 2018

Een nieuw merk: MA.STRUM!

Een nieuw merk: MA.STRUM!

Het blijft feest in onze winkel. Na het presenteren van Emporio Armani in de winkel hebben we nu ook een ander nieuw merk in de winkel: MA.STRUM. We zijn blij dat we nog een mooi merk mogen toevoegen aan onze collecties. We zijn altijd op zoek naar nieuwe labels. In dit blog vertellen we je meer over MA.STRUM.

Wat is MA.STRUM?

MA.STRUM is een Italiaans kledingmerk voor mannen dat in 2008 is ontwikkeld in samenwerking met het Massimo Osti Archive. Dit is eerder ook gebeurd met merken als Stone Island en CP Company. MA.STRUM is het jongste merk dat uit samenwerking met designer Massimo Osti en zijn team is voortgekomen. De leiders van dit project waren zoon Lorenzo Osti en ontwerper Donrad Duncan. Later is MA.STRUM zelfstandig geworden. Wel zie je nog steeds elementen van Massimo Osti terug in dit redelijk nieuwe merk. MA.STRUM is nu onder leiding van John Sharp. Het hoofdkantoor is gevestigd in Engeland, ondanks de Italiaanse oorsprong.

De stijl van het merk

Ondanks dat MA.STRUM verschillende stijlen heeft in de collecties, is het toch het meest geïnspireerd op sportkleding, militaire kleding en kleding voor artiesten. Het is een goede combinatie van high fashion en praktisch. Het merk houdt zich erg bezig met de innovatie van stoffen. Hierdoor heeft het merk mooie materiaalcombinaties en is de kwaliteit van de kleding erg hoog, zoals je van ons gewend bent in onze winkel. De pasvorm van dit merk is regular en de kleuren zijn klassiek.

Ma.Strum sweater

Sweater van MA.STRUM

MA.STRUM te koop bij XCPT Formale

In onze winkel hebben we op dit moment longsleeve t-shirts in wit en petrol van MA.STRUM. Ook hebben we sweaters in de kleuren navy en petrol. Deze items zijn ook te vinden op onze webshop en zijn stoer en comfortabel. Later komen er ook nog caps, jacks en nieuwe sweaters binnen van MA.STRUM. Kom dus snel een kijkje nemen naar dit hippe, nieuwe merk.

Ma.Strum sweaterMa.Strum sweater

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »