PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 10 / Dec / 2020

Een feestelijke december bij XCPT!

Een feestelijke december bij XCPT!

December: een maand met gezellige feestdagen, cadeautjes en lekker eten. Dat vieren we! Met leuke cadeautips, extra koopzondagen én een heerlijke verrassing voor onze klanten… Lees snel verder.

De leukste kerstcadeautjes

We hebben genoeg cadeaus om te geven aan je dierbaren. Wat denk je van stijlvolle accessoires zoals bretels, manchetknopen of een mooie riem? Of geef lekkere geurkaarsen of een home perfume van Jacob Cohën voor in huis. Voor de echte liefhebbers hebben we kerstsokken, kersttruien en kerst t-shirts! Natuurlijk pakken we alles mooi voor je in, zodat het extra leuk is om te geven. Weet je niet wat je moet geven? Dan verkopen we ook cadeaubonnen met een bedrag naar keuze. 

Kom je cadeautjes gezellig shoppen in onze winkel op de Nieuwe Markt of bestel ze in onze webshop. Bij bestelling in onze webshop is de verzending gratis. Binnen Roosendaal bezorgen we de cadeautjes zelf thuis!

KersttruiEtalage

Extra koopzondagen december

Bij december horen extra koopzondagen. We zijn alle zondagen in december open van 13 tot 17 uur. Ook zijn we de dinsdag voor kerst, 22 december, en dinsdag 29 december extra open van 10 tot 18 uur. Heel veel dagen dus om te shoppen in december!

XCPT trakteert

Bij de feestdagen horen cadeautjes. Daarom trakteren wij onze klanten. Samen met Expert, Optiek van Wely en de Wilde Wingerd hebben we in de weekenden (vrijdag, zaterdag en zondagmiddag) een stroopwafelkraam voor de deur staan. DJ Maui zorgt voor gezellige kerstmuziek. Klanten krijgen een heerlijke verse wafel bij inlevering van de speciale bon hiervoor.

XCPT trakteert

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »