PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 27 / Jan / 2022

De nieuwe collectie voor de lente druppelt binnen

De nieuwe collectie voor de lente druppelt binnen

Yes! We mogen weer aan het voorjaar gaan denken. Helaas nog niet helemaal qua temperatuur, maar wel wat betreft een fantastische nieuwe collectie. We vertellen je in dit blog wat we al binnen hebben gekregen en op welke dagen en tijden je nu bij ons kunt shoppen.

Nieuwe collectie in de winkel en webshop

De eerste new arrivals voor de lente kunnen nu worden bewonderd in de winkel, en een greep in de webshop. Bij nieuwe collectie voor de lente kun je denken aan vrolijke kleuren, luchtige stofjes en natuurlijk mooie materialen. Er hangt al een deel in de winkel en in de komende periode komen er wekelijks nieuwe items binnen. Wil je graag op de hoogte worden gehouden over wat er binnen is? Volg ons dan op Instagram. Je mag ons natuurlijk ook WhatsAppen bij vragen.

lente

Prachtige lente decoratie van Wilde Wingerd

Polo Ralph Lauren, Finamore, Jacob Cohën en Corneliani

Op dit moment hebben we voornamelijk mooie producten van Polo Ralph Lauren binnen. Denk aan gekleurde polo’s, pullovers en leuke caps. Deze zijn al te vinden in onze webshop. In de winkel liggen ook al een aantal luxe overhemden van Finamore en nieuwe items van Jacob Cohën. Van Corneliani én het jongere label CC is er een enorm uitgebreide collectie kostuums binnen.

cohen

Selected sale op diverse merken

Er is nog steeds sale op selected items in de winkel. Dit betekent dat een aantal producten van verschillende merken voor een mooi prijsje weg mogen. Niet alleen in de winkel, maar ook in de webshop kun je sale items shoppen

Koopavond tot 8 uur

Nu de maatregelen zijn versoepeld, mogen we op vrijdag weer open in de avond. We zijn vanaf aanstaande vrijdag geopend tot 20.00 uur. De overige dagen dat we geopend zijn, zijn we open tot 18.00 uur. We zijn blij dat we onze klanten weer mogen ontvangen op de koopavond. Aanstaande zondag hebben we ook weer koopzondag. Genoeg mogelijkheden om dit weekend lekker te komen winkelen dus! 

Private shoppen

Ondanks dat we weer geopend zijn (gelukkig), heb je bij ons nog steeds de mogelijkheid om privé te komen winkelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! 

winkel


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »