PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 18 / Apr / 2018

De nieuwe collectie van Polo Ralph Lauren

De nieuwe collectie van Polo Ralph Lauren

Iedereen heeft wel eens gehoord van het merk Polo Ralph Lauren. Waarschijnlijk heb je hier al wel eens iets van in je kast gehad of is het zelfs één van je favoriete merken. In de winkel hebben we weer de nieuwste collectie van Polo Ralph Lauren binnen. Reden dus om snel een bezoekje te brengen aan XCPT.

Waarom Polo Ralph Lauren?

Je herkent Polo Ralph Lauren aan de leuke kleurtjes en de sportieve look. Vooral de polo’s zijn erg gewild en worden enorm goed verkocht. Ze zijn heerlijk om te dragen in de lente of de zomer. Wil je nog iets aangekleder voor de dag komen, dan kun je bij ons ook terecht voor een mooi overhemd van dit merk. We verkopen overhemden in verschillende pasvormen, zoals slim fit en custom fit. Niet alleen de kleding is geliefd, ook de accessoires doen het erg goed. Denk aan de hippe caps in verschillende kleuren die we altijd in de collectie hebben. Tel bij de leuke items ook de kwaliteit van het merk op en je hebt de ingrediënten voor een super mooi en populair merk.

Polo Ralph Lauren

De nieuwste polo’s van Polo Ralph Lauren

Over Polo Ralph Lauren

Ralph Lauren is een Amerikaanse modeontwerper. Zijn merk Ralph Lauren is bekend over de hele wereld. Ralph Lauren is opgericht in 1967. Het merk ontstond met het uitbrengen van kleurrijke en hippe dassen waarna in 1968 de heren kledinglijn Polo werd gelanceerd. Deze lijn stond bekend om de verfijnde stijl. De mix van klassiek Engels en traditioneel Amerikaans was hier goed in terug te zien. Nog steeds kun je Polo Ralph Lauren herkennen aan deze stijl. De kleding van Polo is redelijk basic en kan hierdoor worden gedragen naar elke gelegenheid. Dat maakt het juist zo populair. De trendy kleuren maken de collectie erg vrolijk en zomers. Polo Ralph Lauren heeft ook nog andere producten, zoals meubilering, accessoires en geuren. 

Shop Polo Ralph Lauren bij ons

In de winkel hebben we op dit moment de nieuwe collectie van Polo Ralph Lauren binnen en dus een erg uitgebreid aanbod. Denk aan polo’s, shirts, bermuda’s, petten, zwembroeken en ga zo maar door. Vind je het te warm om naar de winkel te komen? Shop dan vanaf het strand of het terras onze volledige collectie van Polo Ralph Lauren in de webshop.

Polo Ralph Lauren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »