PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 07 / Jun / 2020

De leukste vaderdag cadeaus

De leukste vaderdag cadeaus

Over 2 weken, op zondag 21 juni, is het Vaderdag! Bij XCPT Formale ligt de winkel (én de webshop) vol met leuke cadeaus om te geven. We zetten een aantal leuke vaderdag cadeaus voor je onder elkaar.

Een zomerse zwembroek

De nieuwe zomercollectie van MC2 Saint Barth ligt weer in onze winkel. We schreven hier al eerder een blog over. Van dit leuke merk hebben we ook zwemshorts ingekocht. De zwembroeken zijn kleurrijk en hebben leuke printjes. Een super leuk cadeau voor vaderdag nu de zomer eraan komt. We hebben van dit merk ook t-shirts in verschillende kleuren en prints.

MC2 Saint Barth zwemshorts

Swimshorts van MC2 Saint Barth

Caps van Polo Ralph Lauren

De caps van Polo Ralph Lauren blijven populair. We hebben deze in verschillende kleuren in de winkel liggen. Van groen tot bordeaux, de kleur die je zoekt zit er vast tussen. Het is altijd fijn om een goede en sportieve pet te hebben.

Polo Ralph Lauren caps

Caps van Polo Ralph Lauren

Eau de parfum van Polo Ralph Lauren

We hebben dit jaar ook een eau de parfum van Polo Ralph Lauren in ons assortiment. Deze parfum heeft een jeugdige, alledaagse geur met elementen van mandarijn, komkommer, kruiden, meloen en hout. Houd er rekening mee dat we maar een beperkt aantal luchtjes in store hebben.  

Een cadeaubon van XCPT Formale

Soms is het lastig om zelf te kiezen wat je je vader cadeau moet geven. In dit geval kun je ook een mooie cadeaubon kopen in onze winkel of webshop. Zo kan de ontvanger zelf iets moois komen uitzoeken. Het bedrag van de cadeaubon bepaal je zelf.

Vaderdag cadeau

Online een vaderdag cadeau kopen

Kom dus snel langs onze winkel voor deze leuke vaderdag cadeaus! We helpen je graag met het uitzoeken van een verrassing. Heb je geen tijd om langs te komen? Dan vind je de meeste cadeautjes ook in onze webshop.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »