PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 21 / Nov / 2021

De leukste cadeautips voor de feestdagen

De leukste cadeautips voor de feestdagen

Het is bijna Kerst, tijd dus om cadeautjes te shoppen. We geven je de leukste cadeautips die je zowel online als in de winkel kunt kopen.

Fijne accessoires

De webshop en winkel liggen weer vol met leuke cadeaus. Zo hebben we warme shawls, mutsen en handschoenen. Geef je graag een giftbox, dan hebben we van Polo Ralph Lauren een mooie set met een muts en een shawl. Ook de klassieke cap van Polo Ralph Lauren mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Een ander mooi cadeau is een leren riem, waar we er genoeg van hebben. Wat denk je bijvoorbeeld van deze prachtig gedetailleerde riem van Andrea D’Amico?

set prl

Kersttruien MC2 Saint Barth

Is de ontvanger (of jijzelf) een echte kerstfan? Dan hebben we goed nieuws. We hebben namelijk 2 geweldige kersttruien binnen van MC2 Saint Barth. Een rode met Mickey Mouse en een groene met Donald Duck.

kersttrui2

Chillen in een stijlvol joggingpak

In deze tijd van veel thuis zitten, is niks lekkerder dan een fijn joggingpak. We hebben van verschillende merken lekkere joggingbroeken, sweaters en pakken binnen. Ook lekker voor thuis is een heerlijke geurkaars of home perfume van Jacob Cohën.

jogging

Giftsets Carlo Lanza en cadeaubonnen

Weet je niet precies wat iemand zijn smaak is? Dan kun je kiezen voor een leuke giftset van Carlo Lanza of een cadeaubon. We hebben 2 soorten giftsets, een met Italiaanse biertjes en sokken en een met lekkere olijfolie en sokken. Mooie Italiaanse presentjes dus. Je kunt natuurlijk ook een cadeaubon aanschaffen met een bedrag naar keuze. 

giftset1 giftset2

Bestel je cadeaus online bij XCPT

Bestel je feestdagen cadeaus dus (op tijd) in onze webshop. Verzending is gratis vanaf 50 euro. Kom je liever naar de winkel? Dan is het goed om te weten dat we aanstaande zondag (19 december) een extra koopzondag hebben. 

Private shopping

Kom je graag naar de winkel voor het kopen van cadeaus maar doe je dit het liefst zonder andere klanten? Dan kun je bij ons private komen shoppen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Het maken van een afspraak is noodzakelijk. 

kados

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »