PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 12 / Nov / 2020

De leukste cadeaus: online én in de winkel

De leukste cadeaus: online én in de winkel

Het is november en dat betekent: tijd om cadeautjes te shoppen! De feestdagen, zoals Sinterklaas en Kerst, komen eraan. En wat is er nou leuker dan het verrassen van een dierbare met een leuk cadeautje?

Online cadeaus shoppen

Bij XCPT hebben we gelukkig genoeg cadeaus om te geven. Deze leuke cadeaus zijn te vinden in onze winkel in het centrum van Roosendaal én in onze webshop, waar je een overzicht vindt van alle cadeautips. Bij bestelling in onze webshop is de verzending gratis. Binnen Roosendaal bezorgen we de cadeautjes zelf thuis!

Cadeautips

We hebben genoeg leuke cadeaus om te geven met de feestdagen. Wat dacht je van leuke accessoires zoals bretels, manchetknopen, een leren riem of een stoere muts? Of een mooie tas? Voor de echte kerstliefhebbers hebben we gezellige holiday socks. 

Natuurlijk pakken we alles mooi voor je in, zodat het extra leuk is om te geven.

BretelsSokken

Geef een cadeaubon

Weet je echt niet wat je moet geven? Dan kun je ook een cadeaubon geven van XCPT Formale. Op de bon kun je een zelfgekozen bedrag laten zetten. De ontvanger kan zo zelf iets moois bij ons komen uitzoeken.

Treat yourself

Je hoeft natuurlijk niet altijd een cadeautje te kopen voor een ander. Je kunt ook jezelf verwennen met onze cadeaus. Nu iedereen meer thuis is, is het altijd leuk om jezelf te trakteren op een fijne geurkaars van Jacob Cöhen, een giftbox met lekkere sokken en een flesje wijn of een heerlijke eau de parfum van Polo Ralph Lauren. 

Private shopping

Kom je toch liever naar de winkel voor de complete shopbeleving maar doe je dit het liefst alleen? Dan heb je bij ons de mogelijkheid om private te komen shoppen. Zo weet je zeker dat je alle ruimte hebt om op je gemak een kijkje te nemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Winkel

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »