PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 22 / May / 2018

Corneliani: zakelijke mode voor mannen

Corneliani: zakelijke mode voor mannen

Als je houdt van een zakelijke kledingstijl en nette pakken, dan is het merk Corneliani een topmerk voor jou. Hier hebben we bij XCPT Formale een exclusief aanbod van, zeker nu de nieuwe collectie van Corneliani weer binnen is. De collectie is altijd van erg hoge kwaliteit. Genoeg redenen om dit nieuwe blog te wijden aan dit mooie merk.

Het ontstaan van Corneliani

Corneliani is een familiebedrijf uit Italië. Het ontstond in de jaren 30 en het werd opgericht door Alfredo Corneliani. Het bedrijf begon met het maken van (regen)jassen. Echter stond de productie even stil door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Een aantal jaren hierna zetten zijn zoons het bedrijf voort. Het merk breidde uit naar Amerika en Canada. Vele jaren later breidde het merk ook uit naar Londen en Shanghai. Op dit moment wordt Corneliani verkocht in meer dan 70 landen wereldwijd. Corneliani staat voornamelijk bekend om de mooie pakken voor heren, maar heeft ook nog veel andere producten in de collectie.

Een merk met klasse

Als je Corneliani koopt, weet je dat je kwaliteit aanschaft. Het is echt vakmanschap. De hoogwaardige materialen, het oog voor detail en de nette afwerking maken Corneliani een goed merk met een goede naam. Het is zakelijke en moderne mode voor een echte business look, maar het is ook zeker geschikt voor mannen die normaal gesproken gaan voor casual maar voor een speciale gelegenheid een keer iets anders willen proberen. Ook voor bruidegoms is Corneliani uiteraard erg geschikt.

Corneliani bij XCPT Formale

In onze winkel verkopen we van Corneliani kostuums, colberts, pullovers, vesten en overhemden. Stuk voor stuk zijn deze items erg exclusief. Je kunt rekenen op een goede kwaliteit en een perfecte pasvorm. Ook zit de kleding van Corneliani heerlijk comfortabel. Benieuwd naar de nieuwe collectie van Corneliani? Kom dan snel eens langs in onze winkel of neem een kijkje op onze webshop, waar al een paar items van Corneliani op staan. 

CornelianiCornelianiCorneliani

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »