PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 17 / Feb / 2021

Check it out: onze nieuwe webshop!

Check it out: onze nieuwe webshop!

XCPT in een nieuw jasje.

Yes! Onze nieuwe website is live! Onze huisstijl is veranderd en we hebben zelfs een nieuw logo. Ook de webshop is vernieuwd. Online shoppen in onze webshop is nu nóg makkelijker.

Nieuwe uitstraling en logo

Ons nieuwe logo was al te vinden op onze prachtige nieuwe voorgevel, mede mogelijk gemaakt door Van Strien Print & Sign. Deze uitstraling hebben we nu ook doorgevoerd in de webshop. Met een iets modernere uitstraling past het nieuwe design perfect bij wat we willen uitstralen. Bij een nieuwe website horen natuurlijk ook mooie foto’s, die zijn gemaakt door Romy Oomen Photography. 

Webshop

Het oude vertrouwde concept

Ondanks onze nieuwe uitstraling en website is het concept onveranderd. Je mag nog steeds dezelfde, persoonlijke service verwachten die we al jaren bieden. Wel is het nu nog makkelijker om online te shoppen. Ook onze blog blijven we regelmatig trouw posten.  

Contact via WhatsApp

Om ons nog sneller te kunnen contacten, kun je ons nu ook WhatsAppen! Dit kan gewoon naar ons vaste nummer (0165 535 864). Om ons te WhatsAppen kun je ook op het groene icoontje hier rechtsonder klikken. 

Shop direct in onze webshop

Neem gerust een kijkje in onze nieuwe webshop. De verzendkosten zijn gratis bij een bestelling vanaf 50 euro. Bestellingen die op een werkdag voor 16.00 uur zijn geplaatst, worden diezelfde dag nog verzonden.

Hoe vind jij onze nieuwe webshop en uitstraling? Laat het ons weten, vinden we leuk!

Entree

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »