PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 24 / Nov / 2022

Cadeau inspiratie voor de feestdagen

Cadeau inspiratie voor de feestdagen

We tellen de dagen af tot de feestdagen. Bij de voorbereidingen hoort natuurlijk ook het kopen van cadeautjes. Wij helpen je met het vinden van het perfecte cadeau.

Kersttruien van MC2 Saint Barth

Van MC2 Saint Barth hebben we fantastische kersttruien, sweaters en t-shirts. Wat denk je van een classic kersttrui, zoals onderstaande trui? Deze trui is nu zelfs afgeprijsd.

donald duck xmas

Is een trui te warm, dan hebben we ook 2 leuke kerst t-shirts in ons assortiment, een met lange mouwen en een exemplaar met korte mouwen.

dagobert xmas       t-shirt kerst wit

Winterse sweaters

Koop je liever iets wat ook de rest van de winter kan worden gedragen, dan hebben we gave winter sweaters en een shirt met lange mouwen van Snoopy. Extra leuk als de ontvanger ook graag op wintersport gaat. 

sweater wintermoodski club

Onze nieuwste wolf sweater is ook erg stoer!

wolf sweater

Unieke boxershorts

Mannen kunnen nooit te veel boxers hebben. Polo Ralph Lauren heeft speciaal voor de feestdagen een leuke giftbox gemaakt met hierin 2 boxers, een donkerblauwe en een met skiënde beertjes.

boxershorts PRL

Zijn dit niet helemaal de boxershorts die je zoekt, dan hebben we ook nog exemplaren van MC2 Saint Barth met eendjes én met Snoopy.

boxer eendjes

Zwemshort voor de feestdagen

Gaat de ontvanger van het cadeautje heerlijk naar de zon deze winter? Dan steelt hij sowieso de show in onderstaande zwemshort met teckels.

zwemshort teckel

Walk and brush like an Italian

Is degene die je wilt verrassen een liefhebber van Italië én fijne sokken? In deze leuke Italiaanse giftset van Carlo Lanza zitten twee paar sokken van katoen en een tube Marvis tandpasta.

carlo lanza walk brusch

Mooie accessoires voor de winter

In de winkel en webshop vind je genoeg winterse accessoires om cadeau te geven. Wat dacht je van een klassieke cap van Polo Ralph Lauren in ribstof uitvoering? Of warme mutsen, sjaals en handschoenen van onder andere Emporio Armani en Polo Ralph Lauren?

cap prl rib  sjaal prl bear

Zoek het lekker zelf uit…

Genoeg keuze dus! Vind je het lastig om een cadeautje te kiezen en laat je het de ontvanger liever zelf uitzoeken? Geef dan een cadeaubon van XCPT met een bedrag naar keuze.

Hartverwarmend Roosendaal: XCPT & Wilde Wingerd

Zaterdag 10 en zondag 11 december is het Hartverwarmend Roosendaal, waarin de binnenstad wordt omgetoverd tot een hartverwarmende plek met activiteiten voor jong en oud. Je vindt ons dit weekend samen met Wilde Wingerd in een pagodetent op de Nieuwe Markt, onder het genot van de tunes van DJ Maui. Op zaterdag de 10e is de winkel tot maar liefst 20 uur open! Zondag de 11e is het koopzondag.

Koopzondagen

Naast zondag 11 december zijn we ook op andere zondagen extra geopend. Hieronder vind je een overzicht van alle overige koopzondagen dit jaar. We zijn op koopzondag geopend van 13 tot 17 uur.

Zondag 27 november
Zondag 4 december
Zondag 11 december
Zondag 18 december

Cadeaus feestdagen online bestellen

Al onze cadeautips vind je in onze webshop en in de winkel. Natuurlijk vind je in de webshop nog veel meer leuke producten. Wij verzenden gratis vanaf 50 euro.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »