PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 10 / May / 2019

Ambachtelijke leren riemen van JOB86

Ambachtelijke leren riemen van JOB86

Bij XCPT Formale verkopen we niet alleen kleding maar ook unieke accessoires. Zo hebben we sinds kort het prachtige merk JOB86 in de collectie, een merk dat leren riemen en accessoires van hoge kwaliteit maakt. JOB86 heeft een gevarieerd en bijzonder aanbod waar genoeg over te vertellen valt. In dit blog gaan we hier uitgebreid op in!

Ontstaan JOB86

JOB86 maakt niet zomaar riemen en andere accessoires. Alle handgemaakte producten stralen vakmanschap, passie en topkwaliteit uit door het gebruik van mooie leersoorten en unieke poetsmethodes. Het merk is ontstaan door vader en zoon Jan en Job Pulles. Jan is oprichter van lederwarenbedrijf Jan Pulles Leather Company. Vader Jan en zoon Job ontdekten een toenemende vraag naar luxe casual ceintuurs die exclusief en van hoge kwaliteit zijn. Hieruit is in 2008 het idee ontstaan om deze riemen voor heren te gaan ontwerpen op ambachtelijke en duurzame wijze. JOB86 was een feit! Vader Jan is de eigenaar en kinderen Job en Hanneke zitten in het bedrijf. Tegenwoordig maakt het merk riemen voor mannen en voor vrouwen.

Custom Made ceintuur

Het unieke concept van JOB86 houdt ook in dat er ceintuurs worden gemaakt die specifiek op de wensen van de klant worden ontworpen. Deze custom made riemen zijn maatwerk. Zo kun je je riem bijvoorbeeld in exact dezelfde kleur als een ander accessoire laten poetsen. Ook kunnen er ceintuurs worden gemaakt van speciale of unieke leersoorten. Als je je riem graag wil laten personaliseren, dan is dit ook een mogelijkheid. Aan de binnenkant van het leder kan een naam, initialen of een andere persoonlijke tekst worden geplaatst.

Duurzame productie

JOB86 is veel bezig met duurzaamheid. Het maken van de producten gebeurt zo duurzaam en ecologisch mogelijk. Er worden natuurlijke materialen gebruikt en de bewerking wordt zo milieubewust mogelijk uitgevoerd door lokale productie en duurzame inkoop. Alle producten worden voor 100% in Nederland geproduceerd. In het kader van duurzaamheid heeft JOB86 een nieuwe trend gelanceerd: handpainted casual ceintuurs. Deze handgeverfde riemen maken de collectie nog unieker. Naast de duurzame productie worden de ceintuurs ook met de hand ingepoetst. Vakmensen poetsen de accessoires handmatig met de juiste mengeling van poets, verf en alcohol. Deze unieke poetsmethode vind je alleen nog terug bij enkele topmerken van schoenproducenten. 

JOB86 bij XCPT Formale

Dit unieke merk is te koop bij XCPT Formale. Van classic tot casual en van exclusief leer tot studs, we hebben een mooi aanbod van JOB86 in de collectie. Kom dus snel een kijkje nemen in de winkel

Job86

Coming soon!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »