PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS VERZENDING VANAF €50
EXCLUSIEVE ITALIAANSE TOPMERKEN

LisaBoere. - 11 / Nov / 2018

Overhemden van John Miller

Overhemden van John Miller

In onze winkel verkopen we overhemden van verschillende merken. Een merk dat wij goed verkopen op het gebied van shirts is John Miller. Dit merk staat bekend om de luxe, stijlvolle en comfortabele overhemden. Hier vertellen we je meer over in dit blog.

Oorsprong John Miller

De oorsprong van John Miller ligt in Nederland, in Budel. In 1989 werd het merk gelanceerd door overhemd specialist Van Winkel Fashion. De oprichter van Van Winkel Fashion stoorde zich altijd aan de onverzorgde boorden van overhemden. Hij begon met het produceren van overhemden van steeds betere kwaliteit. Vanuit een label van Van Winkel Fashion dat garant stond voor luxe overhemden en pure katoen ontstond in 1989 John Miller, een lijn met shirts voor het hogere segment.

Over John Miller shirts

John Miller shirts zijn mooie, stijlvolle en comfortabele overhemden voor mannen die gemaakt zijn van ademende en kreukherstellende stoffen. Ze zijn verkrijgbaar in vele maten en verschillende pasvormen. De pasvormen die John Miller aanbiedt zijn de extra slanke Slim Fit, de slanke Tailored Fit en de normale Modern Fit. Je kunt erachter komen of je overhemd goed past door een paar dingen te testen. Ga bijvoorbeeld zitten tijdens het passen. Als het shirt nog steeds comfortabel zit en er geen spanning op de knopen staat, dan is de pasvorm goed. Ook moet je je armen kunnen buigen zonder dat er spanning op de mouwen staat. De boordmaat is goed als je 1 of 2 vingers tussen je hals en de dichtgemaakte boord kunt houden.

Duurzame productie

Een mooi element aan de productie van shirts van John Miller is dat deze productie duurzaam in zijn werk gaat. Iets dat tegenwoordig heel belangrijk is. De eerlijke productie van de overhemden en de eigen ontwikkeling van stoffen bij gecertificeerde leveranciers staat voorop. John Miller heeft de productie van de shirts in eigen hand omdat er een productiefabriek van het merk in Macedonië zit. Hier wordt verantwoord geproduceerd. Een deel van de collectie heeft een BlueSign label. Dit houdt onder andere in dat het gebruikte water na het verven van de stoffen weer schoon wordt teruggegeven aan de natuur. Bij XCPT Formale verkopen we ook een aantal shirts met BlueSign label.

John Miller shirts te koop bij XCPT Formale

Bij XCPT Formale verkopen we de mooie overhemden van John Miller. De shirts kunnen worden gedragen onder een pak, maar ook zeker op een mooie jeans. Kom naar onze winkel op de Nieuwe Markt om te kijken of een John Miller overhemd iets voor jou is. Als je deze eenmaal hebt geprobeerd, wil je niet meer anders. Heb je geen zin om de stad in te gaan? Kijk dan ook eens op onze webshop, waar je een aantal mooie shirts van John Miller kunt vinden.

John Miller

Een overhemd van John Miller

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »