PFM Underwear campagne met Rico Verhoeven

Items die in onze winkel lopen als een speer zijn de hippe boxers van PFM Underwear. Je herkent deze originele en mannelijke boxershorts aan de leuke kleuren en gave prints. Kickbokser en Glory wereldkampioen Rico Verhoeven is ambassadeur van PFM Underwear. We vertellen je in dit blog meer over dit populaire merk.

Samenwerking met Rico Verhoeven

PFM staat voor Performance. Dit is te zien aan de designs van de boxershorts maar ook aan de samenwerking met Rico Verhoeven. Rico wil als topsporter ook altijd presteren en de beste kwaliteit brengen. Dit geldt ook voor de boxershorts van PFM. Rico vindt het belangrijk om erg betrokken te zijn bij het merk en om zijn ideeën toe te kunnen voegen. Dit resulteerde in een eigen collectie bij PFM Underwear die wij in onze winkel ook verkopen. Als je een echte fan bent van Rico Verhoeven, dan mag een boxershort van PFM dus zeker niet ontbreken in je kledingkast.

 

 

Rico Verhoeven in PFM Underwear
 

Designed by women

Boxers van PFM Underwear zijn ‘designed by women for men’. Dit is een goed werkend concept, aangezien vrouwen precies weten hoe ze een man het liefste zien. De eigenaresse van het merk is Pauline Mulder. Pauline was top tennisspeler en lanceerde in 2016 het merk PFM Underwear. Tussen de boxershorts van PFM zit voor ieder wat wils. Of je nou een rustige en effen boxer wil of een kleurrijk model met een leuke print, het is allemaal te vinden in de nieuwe collectie van 2018. Kom dus snel een kijkje nemen in de winkel.

Wat kost een boxer van PFM Underwear?

Het fijne van PFM Underwear is dat de boxers betaalbaar zijn en een hele hoge kwaliteit hebben. Zo heb je al een boxershort van PFM vanaf €21,95. Een duo pack is te verkrijgen vanaf €37,95. Hoe vaak je de boxers ook wast, ze blijven mooi en ze worden niet wijder. Een boxer van PFM Underwear is niet alleen leuk om te kopen voor jezelf, het is ook een erg origineel cadeautje om te geven. Weet je de maat of de smaak van de ontvanger niet? Dan kun je bij ons ook een giftcard aanschaffen om cadeau te geven, zodat degene die de giftcard ontvangt zelf een boxer kan komen uitzoeken.

PFM Underwear bij XCPT Formale

Wij hebben in de winkel weer de nieuwe collectie van PFM Underwear binnen, waaronder ook de collectie van Rico Verhoeven. We hebben basis boxershorts in één kleur maar ook boxers met een leuke print. Heb je geen tijd om naar de winkel te komen? Kijk dan eens in onze webshop, waar ook nog wat underwear van PFM op te vinden is.

 

Een basic boxershort